Feb 6, 2017

Senarai Pemenang Giveaway Anum 2017

Assalamualaikum semua
Seperti dijanjikan Anum sepatutnya umumkan pemenang pada last week
Malangnya kesihatan x mengizinkan Anum 
So pagi nie anum gagahkan diri nak umumkan pemenang ya
jeng, jeng, jeng......................
Pemenang -pemenang jatuh kepada
Nombor bertuah adalah; 

Tempat pertama: No.1
Tempat Kedua: No.15
Tempat Ketiga: No.6 

Sila rujuk nama2 anda di link yang tertera ya

Senarai Peserta
ok.. sila emailkan kepada anum nama, alamat & no h/p
satanic.soap@gmail.com
Anum nak ucapkan Terima kasih pada yang join 
dan tahniah pada yang menang.. 
Nanti Anum buat GA lagi , korang join lagi ek ^-^


Share:

22 comments:

  1. Tahniah semuaaa yg menang.... :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah menang. Hehe. Tahniah pada yang lain

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang. btw saya singgah dan follow blog ni ya.
    jemputlah melawat blog baru saya hehe :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, singgah sini.. Btw Tahniah kak Anum krn terpilih untuk berada di special bloglist saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/02/top-commentor-januari-februari-2017.html

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada !tahniah pd pemenang yer

    ReplyDelete
  6. Saya dah email tp tak de respon pun... Saya no.15 ...😢😢😢

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum