Feb 6, 2017

Senarai Pemenang Giveaway Anum 2017

Assalamualaikum semua
Seperti dijanjikan Anum sepatutnya umumkan pemenang pada last week
Malangnya kesihatan x mengizinkan Anum 
So pagi nie anum gagahkan diri nak umumkan pemenang ya
jeng, jeng, jeng......................
Pemenang -pemenang jatuh kepada
Nombor bertuah adalah; 

Tempat pertama: No.1
Tempat Kedua: No.15
Tempat Ketiga: No.6 

Sila rujuk nama2 anda di link yang tertera ya

Senarai Peserta
ok.. sila emailkan kepada anum nama, alamat & no h/p
satanic.soap@gmail.com
Anum nak ucapkan Terima kasih pada yang join 
dan tahniah pada yang menang.. 
Nanti Anum buat GA lagi , korang join lagi ek ^-^


Share:

22 comments:

  1. Tahniah semuaaa yg menang.... :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah menang. Hehe. Tahniah pada yang lain

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang. btw saya singgah dan follow blog ni ya.
    jemputlah melawat blog baru saya hehe :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, singgah sini.. Btw Tahniah kak Anum krn terpilih untuk berada di special bloglist saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/02/top-commentor-januari-februari-2017.html

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada !tahniah pd pemenang yer

    ReplyDelete
  6. Saya dah email tp tak de respon pun... Saya no.15 ...😢😢😢

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts

STATISTICS