Campaigns

Jan 5, 2017

New Year Celebration @ Palm Garden Hotel IOI Resort Part 6

Assalamualaikum semua
Selamat Petang
Harap korang x jemu la membaca entry Anum ya
Anum sambung lagi ya, selesai breakfast kami berjalan2
sekitar Hotel, nak tau apa yang menarik jom 
 Bergambar di cafe bahagian luar
 Cantik kan view
 Terasa macam berada jauh dari KL
 Great snap from my Hubby
 Rasa x sabar nak mandi Pool
 Nie kami just lepak nak snap picture
 Jangan fikir bukan2 ya
 Kemudahan utk kanak2
 Bukan kanak2 yang excited nie haha
 View dari car park
 Nampak x luas kan kawasan Car Park
 Korang x perlu risau utk park kereta ya
 View dari luar Hotel
 Suka sangat gambar2 nie
 Sebelum kami check out kami amik pakej spa
Selesai manjakan diri kami pun check out
Dengan itu tamat la percutian kami 
First Holiday in 2017
Continue soon
Tq Sudi singgah & komen entry Anum ya


Share:

12 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum