Jan 4, 2017

New Year Celebration @ Palm Garden Hotel IOI Resort Part 3

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi Rabu
Ok sambung lagi entry semalam ya
Selesai kami berehat kami nak jalan
 Kami nak ke IOI City Mall, ini la kelebihan kami menginap di sini,
 jarak dengan hotel x sampai 6 minit, bestnya
 Tujuan utama sebab kami x pernah jejak kaki ke sini lagi sepanjang pembukaan Mall ini
Sangat besar tau, tapi semua kemudahan bagus, dan nak cari parking senang sebab tempat letak kereta sangat banyak tau.
Macam2 kemudahan yang ada tau, shopping mall yang sangat besar dan moden
 Semapt bergambar dengan my fav classic bike (Vespa)
 Mee Kari Power
 Asam Laksa power
 My fav drink
 Mane lagi kalau bukan Ah Cheng Laksa

Jemput Makan semua
Sambung Shopping lagi
 Kalau dah date 31hb confirm la x mo lepaskan peluang
Wajib Baskin Robbin
 Penat berjalan  kami pulang ke hotel semula
 Kami berjalan2 di sekitar Hotel 
 Pool yang sangat besar
 Ada 2 tempat pool tau, kalau korang bawak anak2 confirm puas mandi
 Pool yang Kedua, kebanyakan yang bawak budak2 memilih pool yang pertama
 Cantik kan pemandangan sekitar hotel
 Landscape yang sangat cantik.
 Korang akan terlupa yang korang berada di KL je
 Wajib la gambar kami kan
 Laluan ke Pool
 Antara kemudahan yang disediakan
Penat pusing2 kami balik ke bilik rehat
Nanti ptg Anum sambung lagi ya

Share:

8 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts