Campaigns

Jan 3, 2017

New Year Celebration @ Palm Garden Hotel IOI Resort Part 2

Assalamualaikum semua
Selamat Petang, korang dah lunch?
Ok ptg nie nak sambung entry pagi ya
Seperti dijanjikan jom terjah bilik kami
 Ini pula gambar bilik kami, Anum memang tempah bilik suite
 Pemandangan dari bilik
 Bilik sangat besar siap dengan deco lagi.. cantik kan
siap ada seterika dengan tempat untuk menggosok lagi.
 Toilet yang sangat bersih
 Ada shower n tub
 Macam biasa la semua hotel ada provide kan
 Utk bilik suite nie, ada 2 washroom ya, yang ada tub dalam bilik, yg nie plak dekat luar
Selesa kan bilik air kedua nie,
 Wardrobe yang sangat besar
 Cantik kan deco angsa nie 
 Ruang korang nak menonton
 Ruang Anum update blog, hehe
 Semua kemudahan yang sangat best kan
 Korang leh panaskan makanan, nak cuci pingan ke, ruang coffee pun ada
 Habis review bilik giliran kami bergambar
 Setiap kali kami holiday, setiap kali itu la anniversary kami. hehe
 hahhaa x menjadi plak shoot nie
 Penat la konon
 sekali bangun amik ko.. haha
 Alhamdullilah kami sangat berpuas hati dengan tempahan bilik kami
 Happy holiday
 Dah nie kenapa, teruja sangat :)
 Santai2 sementara tunggu hubby snap beberapa gambar lagi
 Cantik kan 
 Hubby plak nak posing
Ok selesai kami berehat sekejap...
Sambung esok ya

Share:

8 comments:

  1. besarnyer bilikk...selesa jer nampak..nak bercuti pun tenang jer..hihi

    ReplyDelete
  2. Wow, besarnya bilik...Anyway, happy anniversary utk kak Anum dan suami.. Semoga perkahwinan kalian akan berkekalan hingga ke Jannah... =)

    ReplyDelete
  3. Syoknya kak..
    Deco angsa tu mcm berkenan plak.. huhuu..
    Moga bahagia sokmo sokmo kak anum 😘

    ReplyDelete
  4. syok tuu..bilik luas,,,..siap ade belon...huhuh

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels