Jan 3, 2017

New Year Celebration @ Palm Garden Hotel IOI Resort Part 1

Assalamualaikum semua
Hari ini bermula sesi persekolahan ya
So hari jugak Anum nak up entry Cuti2 New Year
Kali ini kami memilih utk stay dekat Palm Garden Hotel
Jom ikuti kisah2 serta gambar2 kami ya
First entry semestinya mengenai hotel kan
 Seperti yang dijanjikan, sedikit review mengenai hotel yang kami menginap untuk cuti new year. Anum telah menempah bilik hotel di Palm Garden IOI Resort, Putrajaya supaya memudahkan kami keluar utk celebr new year
 Kami check in pada pukul 2 petang. Waktu ini ada sekumpulan pelawat juga check in, memang agak kelam kabut sedikit. Tapi staff yang bertugas di kaunter memang peramah jadi tiada masalah untuk menunggu lama sedikit:) Nasib baik ada disediakan "welcoming drinks", walaupun sekadar air sirap kordial.
 Selesai urusan check in kami diberikan bilik
 Cantik deco lobi hotel
 Ok utk ke bilik korang kena naik tangga nie
 Kawasan lobi
 Lobi hotel kecil sahaja, tengah-tengah ada iklan promosi ke spa yang terdapat di hotel ini. Harga pakej adalah sangat berpatutan. 
 Pemandangan dari luar lobi
 Outside cafe
 Adik nie sangat peramah tau
 Ok nie view dari tingkat 5
 Bilik kami tingkat 5, x sabar nk tgk bilik kan.. 
Ok meh anum share details hotel ya
Pada korang yang berminat bleh klik link nie ya
PalmGarden or leh klik Agoda
Anum memang suka gunakan service Agoda 
memandangkan harga yang ditawarkan sangat menarik..
Alamat Hotel plak
nanti ptg Anum sambung ya



Share:

14 comments:

  1. Dulu dulu pernah buka puasa kat sini...

    ReplyDelete
  2. Tak pernah dok hotel ni..Macam tak berapa ramai orang kat hotel ni..Ni masa baru2 start cuti sekolah ke Anum??

    ReplyDelete
  3. bos nieyl pun cakap agoda nie bgus...
    dia sndr pun klu g mana² akan guna agoda..
    yang penting murah dan mudah..hihihi...

    ReplyDelete
  4. seronoknyaaa..kitorg x bercuti pun thn ni..hahaha..cuti kat rumah jer..tp mlm sblm thn baru tu ade ler g IOI city mall..jenjalan cari makan jer..konon nak tgk wayang cite The Great Wall tp semua penuhhh... heheheh

    Happy New Year sissssssssssssssss yg comellllllllllll

    ReplyDelete
  5. pernah attend workshop kat sini. ok hotel ni.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts

STATISTICS