Campaigns

Jan 13, 2017

GIVEAWAY ANUM 2017 #1

Assalamualaikum semua
Beberapa hari lepas Anum ada mintak pandangan kalau Anum buat Giveaway 
ada tak yang nak join kan, so memandangkan pandangan memihak kepada semua 
so Anum nak lancarkan Giveaway Anum 
disamping itu dapat menghargai pembaca blog Anum.

Anum memang jarang buat giveaway so kebetulan ada masa skit 
dan sekarang mood nak pg holiday by next week, 
alang2 terfikir la kan better buat giveaway 

Baiklah, kalau nak tau pasal hadiah plak, sudah semestinya hadiah dari tempat Anum akan bercuti la kan, jeng jeng jeng..Hehehe 
Cara-cara menyertai Giveaway Anum adalah seperti berikut :


1. Buat entry bertajuk "Giveaway Anum 2017 #1"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog Anum
4. Follow Instagram [Jika ada account IG]
5. Pengumuman Pemenang pada 03 Feb 2017
6. Para pemenang akan dipilih oleh my hubby...
7. Tarikh Giveaway Anum bermula sekarang 11.32am (13.01.2017) - 12.00pm (31.01.2017)
8. Publish, jawab soalan dan tinggalkan details 
seperti berikut di ruangan kotak komen entry ini

Nama : 
URL entry giveaway :
Rasa2 korang kemana Anum akan bercuti? : 
(klu asia, shopping, family trip)

Tunggu apa lagi! Jom sertai Giveaway Anum sekarang!

56 comments:

  1. saya join yer anummm hehe

    Nama : zafirah nazri
    URL entry giveaway : http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html
    Rasa2 korang kemana Anum akan bercuti? : saya rasa anum nak pergi vietnam takpun phuket . hehe

    ReplyDelete
  2. join ! :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    ReplyDelete
  3. Join...... ^_^

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    kita teka yer.... agak2 tu payah jugak.... Phuket, Thailand

    ReplyDelete
  4. Sab join ^_^

    Nama:
    NurSabrina Abd Ghani

    URL entry:
    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    Rasa2 korang kemana Anum akan bercuti?:
    Indonesia / Thailand

    ReplyDelete
  5. Nama : Noor Najwa
    URL entry giveaway : http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html
    Rasa2 korang kemana Anum akan bercuti? : Thailand kot
    (klu asia, shopping, family trip)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak Anum, saya pun join jugak.. =)

    Nama : Shikin Razali
    URL entry giveaway :http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html
    Rasa2 korang kemana Anum akan bercuti? : Pulau Krabi
    (klu asia, shopping, family trip)

    ReplyDelete
  7. Nama : Ana Suhana
    URL entry giveaway :bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html?m=1
    Rasa2 korang kemana Anum akan bercuti? : Bandung kot :D

    ReplyDelete
  8. join..


    http://www.syuhadasalleh.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    Maybe Anum akan ke Vietnam/Bandung kot..hehe

    ReplyDelete
  9. Ain join.

    Nama: Ainniah Zulkefli

    https://kedaivitamindrain.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html?m=1

    Rasanya Anum shopping kat Bandung. :)

    ReplyDelete
  10. Anum...Sha join k..

    http://notashalimar.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    Sha rasa Anum nak g Bandung nii...ehehehe..ke jauh lagii.. :)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Nama : Nur Atikah
    URL entry giveaway :http://contestsentiasa.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html
    Rasa2 korang kemana Anum akan bercuti? :Jepun

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Nama : Siti Awadah
    URL entry giveaway :http://sishawa.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017.html
    Rasa2 korang kemana Anum akan bercuti? MACAU!

    ReplyDelete
  15. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    ReplyDelete
  16. Saya join jugak...

    Hani Rahman

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    Saya rasa Anum akan bercuti ke Vietnam... Yeaayyy...

    ReplyDelete
  17. kak anum, husna join =)

    http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    jawapan : kak anum bercuti di malaysia, palm garden hotel kat putrajaya

    ReplyDelete
  18. http://www.nooratikahramli.com/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    Jawapan : Bandung ^^

    ReplyDelete
  19. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    jawapan : Hong Kong

    ReplyDelete
  20. bestnye pi holoday hehe

    anyway have fun buat giveaway dan bercuti ye ^^

    salam kenal dari brunei

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah
      salam perkenalan

      Delete
  21. join :)

    http://norfazpremix.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    ReplyDelete
  22. as salam..saya join...
    http://jnjikita.blogspot.my/2017/01/giveaway-anum-2017-1.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Tags

allaboutdart (21) Anniversary (28) Arissa Zahra (10) Blogger (7) Bloglist (8) Bloglist #1 AnumKhairil (2) Dart (22) darters (20) Holiday (172) Honeymoon (18) Instagram (13) My Family (112) Reviews (4) Sharing (438) SPONTANEOUS (136) Travel (101) Wedding (56) Weekend (30) Wordless (165) XPDC (9)