Campaigns

Jan 10, 2017

Bad News

Assalamualaikum semu
Pagi ini Anum dikejutkan dengan berita sedih
Anak saudara Anum dilanggar kereta ketika nak ke sekolah
 Ya Allah x dapat bayangkan kesakitan dia
 Lepas kemalangan terus Cikgu bawak pergi hospital
 Nasib baik ada saksi, cikgu nampak
 Umur panjang lagi, menurut cikgu yang menjadi saksi kalau kereta x berhenti comfirm Rijal masuk bawak kereta.. Ya Allah
Kejadian terjadi betul2 depan sekolah
  Zoom skit kesakitannya
 Ini la kereta yang melanggar Rijal, dia nak masuk simpang x bagi signal
 Nasib baik la Abg Ndak ada tolong uruskan semua, berat ujian buat A.Ngah Anum
 Rekod keseluruhan cedera
Banyak gak kecedaran yang dialami,
menurut doktor tangan maybe patah sebab masa xray ada nampak
cuma doktor kena kasi luka2 semua baik baru leh simen
 Kaki comfirm patah
 Settle semua nak transfer ke Wad biasa, kebetulan wad penuh terpaksa la balik
lagi satu info rupanya kalau budak sekolah kena langgar doktor boleh buatkan report polis, so bab report polis dah diselesaikan oleh doktor
 Ini plak motor Rijal yang kena seret dek kereta tue..
Besar dugaan A.ngah Anum, kalau sesiapa mengikuti kisah sebelum nie mengenai A,ngah Anum..Allah selalu menguji family dia..
Anum doakan semuanya dipermudahkan urusan.

Share:

18 comments:

  1. Semoga dipermudahkan semua urusan dan Rijal cepat sembuh dari kesakitan nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin, inshaallah
      terima kasih atas doa itu

      Delete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan..Diharapkan keluarga akak tabah dalam menghadapi dugaan ini.. Sememangnya masyarakat Malaysia memang tak bagi signal kalu nak masuk simpang atau masuk lorong, dan saya pun hampir2 xcident jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm tue la dia nak2 sesiapa yng bawak kereta kena selalu peka kan..
      inshaallah
      terima kasih

      Delete
  3. Allah ! rasa ngilu lak ='( smoga rijal cepat sembuh. Insyallah

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh dan dipermudahkan urusan perawatannya.

    ReplyDelete
  5. Semoga di permudahkan segala urusan dan semoga anak sedara anum sembuh seperti sedia kala....Allahumma Amin....

    ReplyDelete
  6. Seramnya tengok luka tu Num..... seriau tau
    Moga anak sedara anum cepat baik ye

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum