Campaigns

Sep 30, 2016

Thistle™ Port Dickson Hotel Part 4

8:30 AM 2 Comments
Assalamualaikum semua
Minggu ini betul2 bz x dan nak blog walking
thanks pada yang sudi singgah blog Anum ya 
 Hotel dilengkapi dengan padang golf
 Dr sudut pepohon
 Kena undang2 ni tau kalau nak mandi pool
  Cantik kan view
 Ada taman permainan
 Smile
 View from hotel
 Kalau korang duk hotel ini x payah nak susah2 drive ke pantai, hotel ini ada private pantai
 Siap ada kelengkapan team building lagi
 Jalan kaki dah sampai pantai
 wow cantiknyaaaa 
 Betul2 bersih kan
 i wish i can take photo here... but x dan
 Masa utk mandi pantai
 wow seronoknya
 Hubby bawa diri je la seseorang
 enjoy that time 
 Cantik kan... 
End of entry...
Thank you semua
Happy holiday , yahooo isnin cuti

Sep 29, 2016

Thistle™ Port Dickson Hotel Part 3

8:30 AM 6 Comments
Assalamualaikum semua
Sekejap je masa berlalu dah masuk khamis ya
Ok nak sambung lagi entry semalam ya
View dari bilik
Cantik kan hotel ini
Disebabkan Anum urusetia kursus so hubby seseorang la
Layan je la gambar2 hubby
Santai sungguh dia
Siap order air lagi
Kalau korang bawak anak2 bleh la tgk movie
Sempat hubby snap gambar Anum bersama peserta kursus
Hubby makan seseorang ya
Menu breakfast pilihan hubby
Hubby memang hantu bubur
Guess air apa nie..?
Coffee for energy
Habis sudah.. 
Selesai breakfast hubby keliling hotel

View from pool site
Konon2 merenung apa tue
Siap ada meja pool, confirm x boring duk hotel ni
Cantik kan
Smile...
Jom kita ke pantai
Lego room pun ada
Hubby selfie seseorang la ek
Ooooopppppppppppps
Cantik kan,. esok Anum sambung gambar2 dekat pantai ya
Hari ini Anum ada kursus 1 hari, tq pada yang sudi singgah blog Anum ya

Sep 28, 2016

Thistle™ Port Dickson Hotel Part 2

8:30 AM 8 Comments
Assalamualaikum semua
Selamat pagi semua
Hari ini nak smabung entry semalam..
Semalam Anum MC x berapa sihat
Signage Hotel
View from my room
Disini la kami berkampung selama 3hr 2 mlm
Yang azabnya kena naik turun tangga utk ke ballroom
Jauh datang nie , kami bawak dr office tau
Level 5 lift 
Walk from here to ballroom
Meja Urusetia
Tea break
waiting
Ada muffin 
Sosej roll pun ada
cuba teka gambar apa? hehe
Lunch area
Breakfast pagi

Lunch menu
korang pilih je la nak makan apa
Teh break @ 4.30pm
Dekat PD pun ada tau bukan hanya di sabah
Ok dah nak sambung keja 
bz giler nie

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of