Feb 29, 2016

Annual Dinner Matrade 2016

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share dengan korang semua gambar2 dinner last week










  


   

  



















Annual Dinner Matrade on 26 Feb 2016 (Friday Nights)
Korang layan je la gambar2 Anum ya
Jom sambung keja 

Feb 26, 2016

Waktu ini

Assalamualaikum semua
Semenjak Penstrukturan Semula berlaku dekat pejabat
Anum bz sangat2
so Anum minta maaf pada semua yang sudi singgah blog Anum ya
 Try my best
 Inshaallah i can do it
I need a rest...............
Bye2 semua
selamat berhujung minggu


Feb 25, 2016

Teringin Makan Lobster Tapi Mahal? Kedai Dekat Damansara Damai Ini Jual RM25 Je!

Assalamualaikum semua
Hari ini nak kongsi dengan korang tempat yang mana 
korang dapat makan lobster dengan harga yang sangat berbaloi
Jika dulu, makanan seperti lobster sering dikaitkan dengan golongan ‘bangsawan’ yakni mereka yang berduit sahaja mampu merasai keenakannya dek kerana harga yang mahal.

Namun kini ‘mitos’ tersebut sudah tidak boleh digunapakai lagi memandangkan wujud sebilangan peniaga yang tampil menjual lobster dengan harga yang cukup berpatutan.

Dengan harga bermula dari RM25, korang pun boleh makan lobster sampai puas dah sekarang!


RM25 je!
Sekitar bulan lalu sebuah rancangan televisyen pernah menyiarkan tentang sebuah kedai lobster di Perak yang dijual dengan harga mampu milik.

Namun dek kerana lokasinya yang jauh, penduduk sekitar Lembah Klang hanya mampu ‘telan air liur’ je! Tapi sekarang korang dah boleh serbu kedai Hase Ikan Bakar di Damansara Damai ini bagi merasai sendiri lobster yang dijual bermula dari RM25 sahaja!
Western atau Ala Thai
Dengan cuma RM25 korang dapat pilih menu berasaskan lobster seperti nasi goreng lobster, mee kuah lobster, mee bandung lobster, tomyam lobster dan banyak lagi.

Nak lagi ‘terangkat’ ambil boston lobster yang besar berharga RM80 tu. Rasa pun lagi sedap! Nak masak western boleh, nak masak ala thai pun boleh.

Nah ushar dulu harga
Ramai dah try
 Korang bila lagi kan ??
So Anum share details ya

Facebook : Hase Ikan Bakar
Alamat : F12, Tok Yem Street Mall, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Malaysia
Waktu Operasi : 3 Petang – 12.30 tengah malam (Buka setiap hari)
Waze : Hase Ikan Bakar

selamat mencuba semua

* Anum minta maaf banyak2 kepada semua blogger yang sudi singgah blog Anum ya
* Minggu nie memang bz sangat2, x dan nak terjah

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts

STATISTICS