Dec 16, 2016

Sesi Perkenalan 1.0 By Beeha Azman

Assalamualaikum semua
Bestnya bila dah masuk petang nie
X sabar nak balik kan, ye la esok kan cuti
Ok la sebelum bercuti Anum nak join satu segmen nie
Sebab nak join segmen Beeha nie terasa sangat 
berminat nak tambah rakan2 dalam dunia blog ini
Nak tau syarat2nya plak, meh baca kat bawah ya
 Segemen Beeha
Syarat-syarat :

1. Siapa yang belum follow, silakan follow blog Beeha yang tak seberapa ni. 😁

2. Follow Instagram Beeha dan like my Fb Page

3. Kemudian, copy dan pastekan sahaja gambar di atas pada post entry korang. Pastikan korang letak link segmen ini di banner gambar itu.

4. Tag laa dua atau tiga kawan blogger korang yang lain. 

5. Dan jangan lupa letakkan link entry korang di bahagian komen di bawah.


P/S: Siapa yang follow Beeha di blog ataupun Instagram, I'll followback okay. 😉 

Nampak x tersangat la senang kan, so apa lagi jom kita meriahkan blog Beeha ini
Anum nak tag rakan2 blogger yang lain ya
Anum nak tag Fiza, Shinkin &Ayhan 

Happy Weekend All


Share:

20 comments:

  1. selamat berkenalan dengan semua blogger

    ReplyDelete
  2. Best of luck Kak Anum, hihi terima kasih kerana sudi tag nama saya.. Dah join dah.. =)

    ReplyDelete
  3. Berkawan biar seribu, bermusuh jangan sesekali ☺☺☺

    ReplyDelete
  4. hai sis!. thanks join. I followback. :D

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum