Campaigns

Dec 22, 2016

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu

Assalamualaikum semua
Selamat petang semua, korang dah lunch ke
Ok ptg nie nak join Segmen Cikgu Ayu
Sebab nak join syarat2 nya tersangat la mudah nak tau lebih lanjut jom baca 
Syarat2 nya 


1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari SABTU 31/12/2016 jam 10.00 malam

 Segmen Ayu
So apa tunggu lagi
Jom support kawan2 kita

Share:

10 comments:

  1. tq ye sudi join segmen ayu..

    jom sama2 ayu .. kita blogwalking ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/12/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama. jemput singgah blog saya http://tintamoden.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen :D
    jemput join GA saya yaa
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    ReplyDelete
  4. DSYS

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels