Dec 27, 2016

MATHAF 2016

Assalamualaikum semua
Bestnya cuti lama.. hehe
Ok kemana ya korang cuti 4 hari ni..
Anum x kemana2 ada je melepak kat rumah
Hari ini nak share gambar2 sekitar MATHAF 2016
 Breakfast sekitar kawasan rumah sebelum ke Mathaf
 Pisang Cheese terbaik
 Laksa nie so2 je, x best mana pun
Jom serbu
 Tadaaaaaaaaaaa welcome to Mathaf 2016
 Pau Cendawan
 Kalau dah makanan thai memang x leh pisah ngan pulut mangga
 Ada jugak barangan daripada thai yang dijual
 Nampak x.. tadaaaaaa pau ayam
 Pau yang tgh viral sekarang
 Dah kenapa sampai cm tue muka adik ipar aku nie haha
 wajib la gambar kami berdua kan
 Kesesakan manusia beratur mendapatkan makanan
 Alhamdullilah kami dapat meja utk makan (nampak x pengantin baru pun join kami)
 Boleh dikatakan semua booth2 makanan penuh sesak 
 Hubby awal2 try tomyam thai
 Makan2 , sambung jalan2 lagi, tgk makanan pelik2
 Bagi Anum x berapa sesuai bawak budak2 sebab sangat sesak, 
bukan apa kesian anak2 kepanasan
 Nampak x tue..
 Zai pun dah try pau ayam, for me memnag sedap  
video
video
video
 Korang leh layan video kat atas nie ya
ok nak sambung keja da..


Share:

18 comments:

  1. wahhhh.... macam bestnya.. tak sabar pula cik nur nak serbu

    ReplyDelete
  2. pehhh..comel betul pau ayam tu....

    ReplyDelete
  3. Hoalaaah laksnia so2 je menggiurkan *emotmatalope

    ReplyDelete
  4. Malaysia..... syurga makanan.. hehehhe sesak betul dgn orang eh...

    ReplyDelete
  5. Bedtnya kalau dapat pergi karnival makan makan ni ye Num. Berpinar bijik mata tengok makanan. Semua nak cuba!

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts