Dec 23, 2016

Foto Sekitar Majlis Aqiqah Anak Yana Samsudin Yang Serba Biru…Cantiknya!

Assalamualaikum semua
Bestnya hari ini dah Jumaat
Cuti lama weekend nie
Ok Pg nie nak share gambar2 Majlis Aqiqah Anak Yana
Dah lama rasanya Anum tak mengikuti perkembangan Yana Samsudin ini. Mendirikan rumah tangga sekitar Mac tahun lalu bersama Fadzil Zahari, pasangan ini telah pun dikurniakan seorang cahaya mata.
Pada 17.12.2016 telah berlangsungnya majlis aqiqah putera kesayangan mereka Aisy Mateen. Yang penting Anum suka tengok tema warna biru pada majlis tersebut! Jom kita ushar foto sekitar majlis itu oleh Mazazitv

Cantik!

Si ibu yang jelita

Comelnya baby

Makcik pun nak bergambar juga


David Teo pun ada

Anak ayah

Comel sangat2 kan baby mereka
Ok back to work 
Happy Weekend semua
Korang ada plan bercuti kemana2 ke..?
Apa pun plan korang sentiasa berhati2 ya x kira dimana pun..


Share:

24 comments:

  1. saya pon suka warna biru ni
    terang menerang. hihi
    hapoy weekend juga buat akakk :)

    ReplyDelete
  2. Saya memang minat Yana Samsudin daripada anak dara sampailah dah jadi mak orang.. =) and truly she is the most beautiful lady..

    ReplyDelete
  3. salam...

    cantikkan biru dia sis..? berkenan plak tgk walhal sblm ni x minat kaler biru ni..hehehe..

    Yana pun ade anak dgn xde anak menten jer dia..cantikkk.. :)

    ReplyDelete
  4. Umah abam kie pun kaler biru. Sama tema tu!

    ReplyDelete
  5. cantik...warna apa pun cantik..asalkan kita kreatif hihihi

    ReplyDelete
  6. Comei anak Yana.. Yana pun makin cantik! 😍

    ReplyDelete
  7. Comei anak Yana.. Yana pun makin cantik! 😍

    ReplyDelete
  8. Anak dia sebijik mcm cina kan Num. Mata sepet

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum