Campaigns

Dec 15, 2016

# GiveAway

DECEMBER GIVEAWAY by AINUL AQMA

Assalamualaikum semua
Selamat Petang
Korang dah makan?
Sekejap masa berlalu kan dah nak masuk pertengahan bulan 12
Ramai antara rakan2 blogger yang menganjurkan Giveaway hujung tahun kan
So Anum tertarik dengan Giveaway kawan kita nie aqma
 Giveaway Aqma
Kenapa Anum nak join sebab syarat2 sangat la mudah 
Nak tahu apa syarat2 meh Anum listkan

1. Buat entry dengan tajuk: DECEMBER GIVEAWAY by AINUL AQMA

Pastikan banner ni ada dalam blog korang. Pastu selitkan link entry ni dalam blog korang. A.k.a backlink kan post ni.

2. Like page ni:  

3. Follow instagram ni (for those yang ada instagram). Alaaa 3 ig je :D

@ainulaqma
@eesbeenatura
@premiumbeautiful_expert

3. WAJIB la follow blog aqma :)


4. Pastikan letak link entry uols kat komen post ni ye.
Thank youuu :)

Dah.. tu je syarat2nya. MUDAH sesangat taw~

Yang Paling Best Hadiahnya nanti ole2 dari tempat aqma pergi next travel. Hehehe.

So apa tunggu lagi Jom meriahkan Giveaway Aqma

18 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/