Nov 21, 2016

Majlis Perkahwinan Amyra Rosli & Amar Baharin. Serius Macam Anak Raja Beb!

Assalamualaikum semua
Salam utk pagi Isnin 
Biasa la bila hari Isnin semuanya jadi malas serta lemau ye
Ok utk nak hilangkan kemalasan anda meh Anum share dengan korang
gambar2 2 artis yang sangat cun nie
 Pasangan sedondon sama cantik sama padan ini akhirnya disatukan pada hari Jumaat dan majlis resepsi diadakan malam tadi di Hotel Premiera Kuala Lumpur. Memang meriah gila dan yang paling penting Amyra Rosli dah macam puteri! Cantik sangat gaun ala-ala puteri barbie dia tu.
Tak puas tengok gambar dan video kahwin dorang dari official media hlive ni tau!

Putera puteri kayangan
Cantiknya mereka 
Bagai pinang dibelah dua
 Tahniah
 Sangat sesuai kan pasangan nie :)
 Anum suka tgk muka pengantin perempuan
 Macam anak patung
Berseri-seri!
Share:

25 comments:

  1. mmg cntik diorng ni, mcm dlm drama pulak, becinta after shooting.suka tgok ammar..hencem hahaha

    ReplyDelete
  2. memang cantik majlis diorg. semoga kekal hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  3. memang class sgt weeding dorang kan, Anum.. Amyra nmpk betul2 mcm puteri :)

    ReplyDelete
  4. Dress amyra kembang betul² mcm princess dlm cter kartun :)suka²..

    ReplyDelete
  5. Semoga bahagialah hendaknya pasngan ni kan sama cantik mg padan lah

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, terbina sebuah lagi masjid...
    Amyra mmg sangat cantikkk...
    dia pun natural beauty sebenarnya...

    ReplyDelete
  7. Cantiknya dia..semoga dia bahagia..:)

    ReplyDelete
  8. hebatt..amyra nmpk cantikk sgt..

    ReplyDelete
  9. Seronok tengok orang kawen ye..... teringat masa kita baru kawen pulak hihi

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk mereka. Cantik sangat!

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum