Campaigns

Nov 3, 2016

INSP 2016

Assalamualaikum semua
Hari ini x berapa nak sihat
Satu badan lenguh2..
Ok nak share gambar2 semalam ya
 Bertugas sebagai urusetia
 Backdrop yang cantik
Ini la orang kuat yang menjayakan INSP 2016
video

Selamat bekerja semua 


Share:

17 comments:

  1. Selamat Pagi!
    nieyl dtg singgah... :)
    take care anum...

    ReplyDelete
  2. lama tak singgah blog anum :)

    sy dah lama tak beblogging. tetibe harini rasa rindu sgt.
    singgah sini . tak tahu la konsisten ke tak berblogging. hehe ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. THANKS SUDI SINGGAH, ANUM PUN SAMA, NAK2 SKRG BZ

      Delete
  3. keje pun keje jgk kesihatan tetap kena jd keutamaan

    moga cepat2 sihat..Insyaallah!

    ReplyDelete
  4. Baru ni saya baru je pergi MATRADE.. Yg ada career fair tu..lupe plak karnival sempena apa..hehe.. Anyway salam perkenalan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke,, itu dekat MITI sebelah je Matrade
      salam perkenalan

      Delete
  5. semoga program berjalan dgn lancar :D

    ReplyDelete
  6. Kerja ...kerja.... kerja ye Num...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum