Campaigns

Nov 14, 2016

Giveaways sempena Anniversary

Assalamualaikum semua
Ok petang nie Anum nak join Giveaway Hainom
Sebab utama Anum terniat nak join sebab Blogger Hainom ini suka sangat
singgah blog Anum, dia seorang blogger yang rajin blogwalking tau serta peramah orangnya..
Anum kalau ada masa memang wajib terjah blog dia tau sebab2 adalah :

1.Blog Hainom Bercerita tentang perihal diri atau aktiviti seharian
2.Blog Hainom suka Tulis dengan sepenuh hati dan gunakan bahasa mudah difahami dengan gaya cerita
3.Blogger Hainom sangat peramah tau walaupun dalam alam maya 
4.Blog Hainom suka berkongsi pendapat yang ikhlas 
5.Blog Hainom mudah di akses, kemas dan tidak serabut dengan Iklan


“Sejauh kalian berjalan, ingatlah awal pertemuan kalian. 
Sehebat pertengkaran terjadi, ingatlah pertama kali kalian jatuh hati. 
Selamat hari ulang tahun pernikahan, semoga abadi” 
 Happy Anniversary..!!

So kawan2 jom sertai giveaway Hainom ya, 

Share:

32 comments:

  1. Terima kasih join Anum......Fakta no 3 dan 4 tu mcm tak betul je Num haha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anum dah ubah fakta no 3 dan 4 tu kan.... yg ni baru rasa mcm betul dan kena dengan mak hihi.... blog merapu je Num huhu

      Delete
  2. wah menariknya anum... all the best k..

    ReplyDelete
  3. Semoga akak berjaya dalam pemilihan..=) best of luck, Kak Anum...

    ReplyDelete
  4. Anum all the best tau...mana tau berjaya amin

    ReplyDelete
  5. wah...blog kak hainom ada giveaway ke...ok nnt nak terjah...
    gud luck anum!

    ReplyDelete
  6. Tak dapat pulak klik kat link Hainom..huhu

    ReplyDelete
  7. wah, good luck kak! sy pon dh lama sgt x join give away nie..hihi

    ReplyDelete
  8. https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaways-sempena-anniversary.html

    ReplyDelete
  9. tahniah da menang:P Unni singgah dr segmen y sama

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum