Campaigns

Nov 18, 2016

Celebration MyBday 2016

Assalamualaikum semua
Selamat pagi Jumaat yg indah
Sekejap masa berlalu tau2 dah Jumaat
Ok hari ini nak share gambar2 semasa celebrate Bday Anum ya
 Ini la menu yg mereka order
 Macam nak makan 10 org nie
  Tq geng GPP
 Habis makan kami bergambar je la
 Mana x nya sebab cafe ini sgt cantik ok
 Happy ending
 Terima kasih SAHABAT sebab sudi sambut birthday Anum.
Share:

50 comments:

  1. Selamat hari lahir Kak Anum.. Semoga akak dikurniakan kesihatan yang baik, semoga Allah merahmati dan memberkati kehidupan akak sekeluarga.. Best la dapat sambut birthday dengan orang tersayang dan makanan pun nampak menyelerakan..

    ReplyDelete
  2. happy birthday anum, semoga gembira selalu

    ReplyDelete
  3. wah! meriahnya menu. bikin lapar plak
    appaun happy belated birthday anum =)

    ReplyDelete
  4. wah!bestnyaaaa....
    dapat hadiah...pastu celebrate...best²...

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir sis Anum. Jemput singgah ke blog saya. Kapsul Penawar Resdung Saya ada penawar untuk resdung.

    ReplyDelete
  6. Hi kak anum! selamat hari jadi..! :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Wahhh bestnya. Sanah helwah anum. Semoga murah rezeki, sihat walafiat dan berbahagia bersama keluarga... kat mana makan tu? Macam sedap je

    ReplyDelete
  8. bestnyee..meriahh..hepi belated besday anum..

    ReplyDelete
  9. yumyum sedapnya... mmg dh telan air liur tgk makanan tu... apa pun selamat hari lahir sis, smg ceria slu dan dimjrahkan rezeki sentiasa...

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday Anum.
    Seronok kan ada orang celebrate birthday kita :)

    ReplyDelete
  11. hepi belated beday anum!
    semoga terus diberikan kesihatan yang baik hendaknya...ameen...

    ReplyDelete
  12. Salam Rabu. Menyinggah bila ada kesempatan hari ini. Happy belated birthday yer dear

    ReplyDelete
  13. Happy Birthday to you... sweet nyer

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday anum..seronok ada orang celebrate kan

    ReplyDelete
  15. happy belated burfday anum...semoga terus happy2 selalu....dan berbahagia dunia akhirat..ammiinn... :-)

    ReplyDelete
  16. Happy belated bF anum..nampak sedap air yang warna mcm sirap jagung tu...

    colourful...kat mana kedai ni?

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my

    ReplyDelete
  17. happy belated birthday kak.. :)

    ReplyDelete
  18. Happy birthday Anum...aiii...terliur dlm gelas tuu...yg ade "Happy Birthday" tuuuu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels