Campaigns

Nov 15, 2016

# Sad # Sharing

Bulan yang menduga kami.. :(

Assalamualaikum semua
Bulan nie banyak betol dugaan Anum
Meh nak share gambar2  xtvt Anum utk bulan nie
 Dugaan kami adalah tiba2 owner call nak naikkan sewa rumah..
Kenaikan itu menyebabkan kami terpaksa keluar because over budget
Sedih memang sedih tapi apa leh buat kan , kena la ikut kemampuan
 Ok jom kita mula mengemas, bermula dr tingkat atas
 Settle utk semua almari ditingkat atas
 Bermula la episode kami mengemas barang2
 Memang penat sangat2, ye la memandangkan barang2 Anum sangat la banyak
 Alhamdullilah kami dah dapat rumah sewa yang lain 
 Nampak x berapa banyak barang2 hiasan nak Anum kosongkan...
 Tadaaaaaaaaaaaaa... settle 
 Rumah dah macam kena ribut nie nie, bayangkan la Anum masuk rumah nie betul2 kosong
kesemua barang2 dalam rumah adalah kepunyaan kami.. 
 Antara barang2 dah siap pack
Ini la rutin kami setiap kali balik kerja akan mengemas barang2.. 
Inshaallah kami akan berpindah hujung bulan nie...
Penat jangan cakap la.. ermmmmmmmmmmmm
Doakan semua urusan Anum dipermudahkan ya

28 comments:

  1. semoga dipermudahkan urusan anum dan suami.

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segalanya, inshaAllah

    ReplyDelete
  3. semoga dpermudahkan anum.... mmg penat bila nak pindah ni... byk sabar n jangan stress2 k... blh pindah dgn hati tennag nanti.... hehe

    ReplyDelete
  4. Slow2 Anum.. semoga dipermudahkan yer..

    ReplyDelete
  5. bab kemas barang ngan pindah rumah , memang rase nak menangis ,.. well, hope segala urusan Anum dipermudahkan.

    ReplyDelete
  6. Semoga segala usaha kak Anum dan suami dipermudahkan..dan harap akak tabah dengan semua dugaan nie..

    ReplyDelete
  7. Alahai....Okje dah dapat bayangkan macamana penatnya tu Num. Pulak tu bukan sikit sikit punya barang. Banyak sangat ke dia nak naikkan sewa tu? Nasiblah senang dapat rumah baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak sampai 300 pitam..
      tue la allah s.w.t permudahkan

      Delete
  8. smpai rm300 trus naik mmg over bajetla gitu.. moga dipermudahkan ya

    ReplyDelete
  9. banyak giler brg ko num...
    ko pindah mana lepas ni num?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je kuala selangor , mana nak lari lagi dekat ngan MIL

      Delete
  10. salam anum..
    cmne skrng..
    bnyk sgt ke naik tu smpai tpaksa pindah..
    cian.. Moga dipermudahkan urusan anum ye ^_^

    ReplyDelete
  11. moga hadapi dengan tabah. bila dah jadi penyewa memang kena stanby bila owner nak naikkan sewa. Sewa kl dan selangor memang asik naik jer

    ReplyDelete
  12. Bertabahlah Anum. Mungkin dengan persekitaran baru nanti lebih ceria dan happening.. ;)

    ReplyDelete
  13. masa saya menyewa dulu pun sama
    bezanya owner nak semula rumah
    diorang bagi tempoh suruh keluar
    mujur masa tu dah beli rumah sendiri
    sabar ye anum

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/