Campaigns

Oct 5, 2016

# Food # Sharing

Lebih 50 Cereals Dari Seluruh Negara. Cafe Ini Sediakan Menu Sihat & Sedap Setanding Cereal Killer!

Assalamualaikum semua
Hari ini dah masuk rabu ya
Ok Anum nak share dengan korang
Kepada korang yang nak lepak ‘santai-santai’ dan tak nak makanan yang berat-berat, apa kata cuba singgah ke Whysocerealss yang menyediakan pelbagai jenis cereals yang best-best dari seluruh negara. Cafe ini diinspirasikan dari sebuah cafe yang sangat famous di London iaitu ‘Cereal Killer’.
Nampak menyelerakan dan best! Harga bermula dari RM7, korang boleh gabungkan cereals dengan 3 perasa susu, aiskrim, buah-buahan, coklat dan biskut.
Menu ‘awesome’ yang lain dari yang lain
 
 
Antara bijirin yang diimport yang menjadi pilihan adalah Trix, Banana Nut Cheerios, Fruity Pebbles, Krave dan Reese Puff & Nutri Grain dari Australia.
Gabungan cereals dengan 3 perasa susu
 
 
Gabungan aiskrim, buah-buahan, coklat dan biskut. Sedapnyaaa!
Alamat: 
Kafe Grind Root (Dominson), 
PV128, Setapak & cawangan Juice Republik, 
Bertam Perdana, Pulau Pinang
Waktu Operasi: Setiap hari kecuali Isnin (6 petang – 12 malam)
Facebook/Instagram: @whysocerealss
No Phone: 019-5228960


10 comments:

  1. wah!menarik ni...
    nnt klu pergi penang boleh la try..

    ReplyDelete
  2. nmpk mcm sgt sihat dan sedap..
    skang kat penang, tp ptg ni nak blik sabah dah, tak smpt nk cuba..

    ReplyDelete
  3. Salam anum, nampak mcm best. Tapi KA payah ckit2lah klu benda2 alah cenggini. X leh nak masuk sgt he3

    ReplyDelete
  4. Bestnya boleh rasa bermacam-maca cereal.

    ReplyDelete
  5. sedap ni lg seronok mkn bersama anak2 di rumah..sekotak sekotak hbs hahahha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/