Campaigns

Oct 17, 2016

Balik Kampung 15 & 16 Oct 2016

Assalamualaikum semua
Hari ini memang betul2 lemau rasanya
Mybe sebab kepenatan dan x cukup rest
Ok nak share gambar2 last week blk kg
 Minggu nie Anum kena keja sabtu dan ahad
Tapi bila mom call cakap buah dukong dah masak, 
terus balik kampung after keja on saturday
 Alhamdullilah sampai kampung banyak yg menanti
 Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 Ha ini la hasil petik selama 2 jam shj.. 
 Ahad after breakfast terus balik KL, nak kena masuk keja.. haha
Nasib baiklah kg Anum dekat je
Semalam after keja singgah rumah MIL kasi buah dukong, sekali dia balas
dengan cempedak , pucuk ubi dan cili padi
Ini la namanya rezeki ya,.
Tq MIL.. So korang pergi mana last weekend
Cuba share ngan Anum

Share:

16 comments:

  1. Best nyer..lagi best suami sporting je ;)

    ReplyDelete
  2. Seronok tengok anum dan husband gembira...

    ReplyDelete
  3. Bestnyaa cempedak..")
    buat goreng cempedak ye kak anum best.. hihi

    ReplyDelete
  4. wah!seronoknya....
    banyak hasil tanggapan bila balik kg....
    itulah namanya rezeki anum....
    weekend nieyl xde g mana² pun...
    abiskan masa di rumah je... :)

    ReplyDelete
  5. Bestnya balik..
    Banyak dapat buah-buahan..

    ReplyDelete
  6. cempedak tu klu goreng then makan panas2..licin kejap je..

    pasangan awet muda sentiasa nih...

    ReplyDelete
  7. wahh..bestnye blk kg..mcm2 ada..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels