Campaigns

Sep 26, 2016

# Mancing # Suka-suka

Xtvt weekend Kami :)

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Apa khabar korang semua dipagi isnin.. hehe
Ok hari ini nak share gambar2 sepatutnya dah lama share 
tapi sebab Anum nak habiskan entry Langkawi , 
so jadi entry tertunggak la kan.. 
 Meriahkan majlis perkahwinan
 Tahniah kepada Mimi
 Ingat lagi x dengan Mimi, (Adik intern dekat office Anum)
 Esoknya kenduri Anak En Abu, disebabkan pengantin bz kita bergambar dengan parents je la
 After tue pergi kenduri Husna

Korang mesti kenal kan Husna nie.. ni salah seorang geng motor kami.. Tahniah Husna
 Minggu berikutnya memang plan nak mancing  
 Macam biasa la port kegemaran kami
 Banting, mencari siakap
 Seronok tarik ikan naik
 Try kolam ikan talapia plak
 Rezeki menyebelahi kami
 After that try kolam bawal emas
  Tadaaaaaaaaaaaa hasil utk hari ini 
 Wajib la ada gambar kami ek
 Ini la kolam fav kami
Alhamdullilah setiap kali memancing di Banting x pernah mengecewakan

 Otw balik kami singgah shah alam, try coconut shake yang sedap dekat seksyen 7
 Next week Office buat potluck
 Fikir2 masak nasi impit dan rendang kerang
 Dessert Anum buat Apam susu gebus..
 Tadaaaaaaaaaa selamat sampai office
 Ini la hasilnya... Jemput makan semua
 Masa nak rebus kerang
 Nasi impit
 Jom kupas kulit kerang
 Sekian sahaja entry yang dah basi.. hehe


9 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/