Campaigns

Sep 30, 2016

# Matrade # Thistle™ Port Dickson Hotel

Thistle™ Port Dickson Hotel Part 4

Assalamualaikum semua
Minggu ini betul2 bz x dan nak blog walking
thanks pada yang sudi singgah blog Anum ya 
 Hotel dilengkapi dengan padang golf
 Dr sudut pepohon
 Kena undang2 ni tau kalau nak mandi pool
  Cantik kan view
 Ada taman permainan
 Smile
 View from hotel
 Kalau korang duk hotel ini x payah nak susah2 drive ke pantai, hotel ini ada private pantai
 Siap ada kelengkapan team building lagi
 Jalan kaki dah sampai pantai
 wow cantiknyaaaa 
 Betul2 bersih kan
 i wish i can take photo here... but x dan
 Masa utk mandi pantai
 wow seronoknya
 Hubby bawa diri je la seseorang
 enjoy that time 
 Cantik kan... 
End of entry...
Thank you semua
Happy holiday , yahooo isnin cuti

2 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/