Campaigns

Sep 29, 2016

Thistle™ Port Dickson Hotel Part 3

Assalamualaikum semua
Sekejap je masa berlalu dah masuk khamis ya
Ok nak sambung lagi entry semalam ya
View dari bilik
Cantik kan hotel ini
Disebabkan Anum urusetia kursus so hubby seseorang la
Layan je la gambar2 hubby
Santai sungguh dia
Siap order air lagi
Kalau korang bawak anak2 bleh la tgk movie
Sempat hubby snap gambar Anum bersama peserta kursus
Hubby makan seseorang ya
Menu breakfast pilihan hubby
Hubby memang hantu bubur
Guess air apa nie..?
Coffee for energy
Habis sudah.. 
Selesai breakfast hubby keliling hotel

View from pool site
Konon2 merenung apa tue
Siap ada meja pool, confirm x boring duk hotel ni
Cantik kan
Smile...
Jom kita ke pantai
Lego room pun ada
Hubby selfie seseorang la ek
Ooooopppppppppppps
Cantik kan,. esok Anum sambung gambar2 dekat pantai ya
Hari ini Anum ada kursus 1 hari, tq pada yang sudi singgah blog Anum ya

Share:

6 comments:

  1. Thistle hotel memang antara the best hotel kat Pd!

    ReplyDelete
  2. salam..
    hai anum..
    nak tau la, anum dah merasa hotel tu cmne kan...
    hotel tu..sesuai tak klo org OKU nak pergi..yg bkerusi roda..?
    maksud yaya,keadaan laluan dan bilik hotel tu..
    ke tempat tu bnyk tangga?ssh org bkerusi roda nak pergi kalo tmpt bnyk tngga ni,.. heeee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat sesuai, memang dia ada sedikan kemudahan OKU termasuk carpark

      Delete
  3. patut la Anum selalu buat bubur..dia suka bubur rupanya..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels