Sep 27, 2016

Thistle™ Port Dickson Hotel Part 1

Assalamualaikum semua
Korang dah sarapan ke?
Pagi ni nak cerita mengenai last weekend
Anum terlibat sebagai urusetia bagi latihan khas utk PA & CSE
Latihan diadakan di PD, Hotel yang menjadi pilihan adalah Hotel Thistle
Jom Anum bawak korang terjah ya
Cantik kan lobi hotel nie, sampai2 je terus teruja
Yang nie kaunter utk collect tuala pool
Sampai2 kami dihidangkan dengan cool water 
Kaunter check in 
Luas kan lobi hotel nie
Siap ada tempat istirehat lagi
Full view
Mybe kalau ada event apa2 ada band akan nyanyi disini
Kalau ada masa terluang bleh main ping pong
Jom Anum bawak korang ke room, type of room deluxe
Wardrobe lengkap dengan 2 extra pillows, safe box, cloth iron, bath robe dan house sandal. 
Ruang menonton dan meja solek/tulis.
Free wifi yang disediakan memang terbaek.
Tiada had untuk bilangan device yang boleh disambungkan ke wifi.
Ada 2 complimentary botol mineral.
Bilik air ni memang luas
Sudut kain tuala
Toilet yang sgt bersih
Anum dapat bilik yang shower
Lengkap dengan bath amenities
Ok nanti Anum sambung lagi ya
Utk memudahkan korang nak amik alamat hotel
Mana la tau kot2 berkenan kan

Thistle™ Port Dickson
KM16 Jalan Pantai , 
Teluk Kemang, 
71050 Port Dickson, 
Negeri Sembilan, Malaysia

Share:

10 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum