Campaigns

Sep 7, 2016

Holiday @ Langkawi Part 7

Assalamualaikum semua
Apa khabar hari ini?
Dah sarapan ke?
Ok Anum sambung lagi entry semalam ya
Jika bercuti ke utara, selain nasi kandar, laksa juga menjadi salah satu juadah popular yang sering dicari. Gerai “Laksa Ikan Sekoq” merupakan salah satu gerai laksa yang sering menjadi tumpuan. 
Memang sangat terkenal di sebelah utara terutamanya Langkawi dan Alor Star.
Gerai Laksa Ikan Sekoq terletak bersebelahan dengan Lapangan Terbang Langkawi, menghadap pantai. Banyak gerai yang ada, pilih saja mana satu yang anda mahu.
Jeng jeng pilihan yang tepat sangat sedap sampai licin....
Habis makan kami balik ke hotel
Nak berkemas utk tukar type of chalet plak
View dari depan chalet
Matahari nak terbenam sudah
 Ok jom ikut kami tukar chalet
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. malam kedua kami memilih utk merasa duduk di chalet atas pokok
 Saja nak rasa kelainan kan
Bestnya x sabar nak tgk bilik
Suka la hubby hasrat dia tercapai, malam pertama sampai x de kosong...
Ini la namanya rezeki kan hari kedua dapat merasa bermalam atas pokok..
 View dalam chalet best kan..
 Dari atas chalet.. sesuai utk mereka yang nak honeymoon
Jom mandi manda
Settle check in kami ke pantai 
 Kalau dah jumpa pasir pantai wajib tulis nama, haha
Malibest Resort adalah destinasi percutian yang sempurna dan terbaik untuk anda sekeluarga. Malibest Resort menjadi pilihan penginapan utama kerana kelebihan lokasi di Pantai Cenang dan desain bilik-bilik chalet ala-kampung dan sesuai untuk percutian bajet dan sederhana. 
Setiap bilik/chalet lengkap berhawa dingin, television satelit dan bilik air, Juga mempunyai resotoran dan kemudahan meletak kereta untuk tetamu.
Malam kami melepak di Cenang Mall layan live band...
Tq sudi singgah dan follow entry kali ini ya...
Anum sambung esok ya

Share:

25 comments:

  1. sweet ye,best dpt duduk chalet ats pokok

    ReplyDelete
  2. Salam Pagi...
    Nieyl singgah sini...♥
    wow!laksa sekor ikan...
    menarik tu...mcm best je chalet atas pokok tu...

    ReplyDelete
  3. whh betsnya tmpt nginap.. atas pokok tu..

    ReplyDelete
  4. Bestnya kak chalet atas pokok.. Nampak sangat Reen tak research betul-betul masa pergi Langkawi sebelum ni. Tak tahu plak ada chalet atas pokok..

    Make love kat chalet atas pokok best ni. Environment lain dari yang lain..

    ReplyDelete
  5. Wah! rare tu chalet atas pokok.

    ReplyDelete
  6. cantiknya chalet tu sis.... hehehe.... harus rasa tak nak balik....

    ReplyDelete
  7. Nampak pekat betul kuah laksa tue... kena cuba nie (kalu dah sampai sana..)

    ReplyDelete
  8. pernah ada org promote chalet atas pokok tu kat fb tp tak igt dah kat mana.. syoknyaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin sangat so dah merasa memang best

      Delete
  9. Oo kedai dekat tepi landasan airport tu eh? dulu minum air kelapa je dkt situ.. lama dah tak pegi sana ni.. leh cuba nnti laksa ni..

    ReplyDelete
  10. cantik lah.. sis nanti review pasal chalet ats pokok tu ye. brapa harga
    termasuk chalet yg sis ddk sblm tu

    ReplyDelete
  11. Salam Singgah Jumaat. Selamat hari raya Aidiladha in advance juga. mmg cantilah kat sini anum

    ReplyDelete
  12. Laksa ikan sekoq mmg glamer dkt sana, tp cn tergoda dgn chalet atas pokok, kena tggl anak2 klu nak bilik mcm tu 😉

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels