Sep 2, 2016

Holiday @ Langkawi Part 4

Assalamualaikum semua
Bestnya today is Friday
hehe, sekejap je rasa masa berlalu kan
Anum sambung entry semalam ya
  Kak Yan Nasi Campur ni agak popular dalam carian google.  
As usual saya excited nak mencuba kerabu bronok, katanya hidangan wajib cuba bila ke Langkawi hiks.
 Restoran Kak Yan terletak di Ulu Melaka, dari pekan Kuah dalam 15 minit. 
Betul-betul tepi jalan besar. 
 Hidangan pilihan kami, jemput makan semua 
 Berpuluh pilihan lauk2 kampung korang boleh makan
 Nak Anum share details ya.. senang korang nak terjah nanti..
 Next kami ke Jetty Awana Poto Malai yang terletak di pertengahan jalan ke 'Cable Car' juga selalu mencuri tumpuan pengunjung kerana menawarkan pemandangan kapal-kapal layar yang belabuh di Langkawi. 
 Jetty ini juga menempatkan bot yang digunakan oleh Dato' Azhar Mansor iaitu 
'Jalur Gemilang Yacht' untuk mengelilingi dunia.
 Jom layan gambar2 kami disini ya
  Apa yang dimenungkan hubby
 Bestnya kalau dapat ikut belayar kan
 X dapat naik dapat bergambar jadi la
 Zoom skit
 Hubby memang suka bot2 nie
 Ye la kaki travel & pancing kan, mana x sukanya bot... memang fav hubby la
 Jom kita terjah kat dalam plak
 Bermacam jenis bot2 layar disini 
 Cantik kan building nie.. ok habis bergambar kami meneruskan perjalanan lagi.. 
nak tau ke mana
Jom sambung next week ya, happy weekend semua..


Share:

22 comments:

  1. InsyaÁllah...nak pegi langkawi juga...
    seronok pulak...sbb dah lama x pegi langkawi nie...

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti...langkawi memang best...lengkap semuanya...

    ReplyDelete
  3. Salam singgah bila ada kelapangan hari ini.Moga sihat2 selalu yer. Memang syurga makanan betullah anum. best2

    ReplyDelete
  4. Wah banyaknya pilihan lauk ... susah nak pilih camtu hehe

    ReplyDelete
  5. Sedap tak kerabu Bronok tu Num? Makan kalau lauk banyak mcm ni bestkan Num.... tp tulah cuma bingung pilih lauk

    ReplyDelete
  6. mak ai bersusun tray lauk pauk
    a:aa kalau ke langkawi wajib try tp saya tak leh telan. hihihi

    ReplyDelete
  7. Bestnya dpt berlayar naik kapal mahal tu 😉

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts