Sep 1, 2016

Holiday @ Langkawi Part 3

Assalamualaikum semua
Semalam dah cuti kan. hari ini confirm malas nak datang kerja
Ok Anum nak sambung lagi entry Langkawi ya
 Lepas dah turun ke bawah, ramai gila orang tengah beratur nak beli tiket cable car. 
 Nasib kami baik la jugak sebab tak payah beratur lama untuk beli tiket tersebut. 
 Art in Paradise , Langkawi
 Idea kreatif utk menarik pelancong datang ke muzium ini
 Nak terbang ke nie.. hehe
 Kemudian, kami teruskan aktiviti kami dengan berjalan-jalan sekitar Oriental Village.
 Cantik kan macam real
Sukanya tgk art 3D
Small people Big Chair
Nampak kecik kan Anum.. 
 Tak banyak aktiviti yang kami boleh manfaatkan di Oriental Village. 
 Kebanyakan xtvt dekat sini sesuai utk kanak2
 Waktu time ini pun dah nak tengah hari. 
 Matahari kemain mencanak atas kepala. 
 Bahang panas cahaya matahari tak payah cakap. 
 Ok jom kita tinggalkan Oriental Village
Bye2,... kita teruskan ke next destination

Share:

12 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum