Sep 23, 2016

Holiday @ Langkawi Part 14

Assalamualaikum semua
Hr ini last entry utk Langkawi
Hari terakhir kami menghabiskan masa di tepi pantai je
  Pantai Cenang – Pantai peranginan yang ada di Langkawi ini boleh dikatakan pantai tumpuan yang paling popular kerana di sini terdapat banyak penginapan baik yang bajet mahupun yang eksklusif. 
 Nak cari tempat makan pun senang dan nak cari pakej aktiviti sukan air pun banyak. Kalau musim cuti sekolah, lokasi Pantai Cenang memang sangat meriah dengan pelancong-pelancong dalam dan luar negara. 
 Selain itu, pantai-pantai di sini juga bersih dan sesuai untuk aktiviti tepi pantai bersama keluarga. 
 Kalau di waktu petang, jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan panorama matahari terbenam. 
 Kalau anda berbulan madu ke sini, bolehlah mencari penginapan di tepi Pantai Cenang 
 Ada saje aksi si hubby nie
 Cantik kan view
 Jom mandi manda 
 Antara kehidupan laut yang kami jumpa
 Obor2 ada masa nie, so org kata jangan mandi nanti gatal badan
 Cantik kan 
  Bersihnya kerang nie
Habis santai di pantai kami ke pool plak.. Maka tamat la percutian kami selama 4hr 3mlm di Langkawi, terima kasih pada semua yang sudi ikuti entry Langkawi ini ya...
Happy Weekend semua




Share:

18 comments:

  1. salam jumaat...
    eh!tamat dah ke?anyway thanks anum sharing...
    banyak tempat yang boleh dijadikan rujukan...

    ReplyDelete
  2. wahhhh..anum stay malibest ke ni... best kan, senang nak ke pantai...few steps aje... ;-)

    ReplyDelete
  3. wah bestnya pi langkawi, teringin nak pi nak bawa anak2 sekali lagi

    ReplyDelete
  4. Seonok tengok pic2 ANum & suami... terus rindu Langkawi...... :)

    ReplyDelete
  5. langkawi suatu tempat yang tak pernah jemu....

    dan lengkap untuk semua perkara

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kos murah je, bergantung pada keinginan korang

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts

STATISTICS