Campaigns

Sep 21, 2016

# Holiday # Holiday 2016#4

Holiday @ Langkawi Part 12

Assalamualaikum semua
Anum masih kursus hr nie
So sebelum masuk kursus Anum 
nak sambung entry semalam ya
After shopping kami jalan2 pusing2 town kuah je
After that dah nak malam, perut plak terasa lapar
Jom ikut kami makan...
 Terletak betul-betul di pintu masuk Pantai Chenang, Seashells Chenang adalah permata terbaru Muzium Laman Padi Langkawi, bersebelahan Galeri Warisan, Galeri Padi, Laman Variasi antara lain. 
 Welcome To Seashells @ Laman Padi
 Antara menu yang ada..
 Mengekalkan Suasana Kampung Melayu ini mewarisi pengaruh Sawah Padi Kedah. 
 Padi yang baru disemai
 View from top
 Dewan Makan meliputi kawasan seluas lebih 3000 kaki persegi dengan 200 kapasiti. 
 Deco
 Maps
 Makan di sini dengan pengalaman Kampung Melayu, gabungan Melayu & Western Cuisine dihidangkan dalam hiasan tradisional, muzik dan sekitarnya. 
 Ini adalah  yang baru untuk Seashells Chenang, selepas 10 tahun berjaya berkhidmat di Pantai Burau.
 Cantik sangat deco restaurant ini
 Korang boleh pilih nak duduk didalam atau diluar
 Tempat yang sangat luas , sesuai datang by group or family boleh pilih duduk didalam ya
 Nampak x Anum kat mane.. hehe
  Cantik kan view terasa betul2 kampung padi
 Kawasan yang sangat luas
 Angin sepoi2
  Hiasan kedai membuatkan anda akan teringat kampung halaman..
 Habis review tentang Restaurant, so kami memilih tempat diluar utk makan...
Nanti Anum masukkan gambar esok ya
Sebelum tue Anum sertakan details Restaurant ya

The Seashells @ Laman Padi

Pantai Cenang, Mukim Kedawang
07000 Langkawi Kedah, Malaysia
Phone : +604-955 3581 / 82

6 comments:

  1. singgah pagi...
    nampak macam semak² je kan..tapi sebenarnya cantik...
    memang terasa macam dekat kawasan kampung²...
    makan untuk 2pax pun kira murah tuh...

    ReplyDelete
  2. mesti nyamuk banyak ni anum..sebab ada sawah padi tu..hahah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/