Aug 8, 2016

Weekend of week 1 of August 2016

Assalamualaikum semua
Korang dah sarapan ke?
Hari ini Anum sarapan cam biasa la nasi lemak dan kopi o
Ok pagi nie nak share xtvt weekend
 Semalam memeriahkan majlis Aqiqah Kawan satu office
Ini antara pasangan MATRADE (same like me)
Congrat Lan & Lin
 Balik daripada majlis kami terus ke CM (Pasar Seni)
 Lama sangat x jejak kaki ke sini, last sampai sini 10 tahun lepas
 Banyak sangat perubahan dalam CM nie. 
Antaranya kedai2 dah bertukar design, nak masuk toilet kena bayar RM0.50 hehe. 
Yang paling ketara korang leh kira je berapa ramai warga malaysia kat dalam nie, 
yang lain semua tourist tau.. haha Perubahan yang bagus utk tarik pelancong datang
Balik rumah dapat gambar terbaru Cucu Anum , 
cepat nya masa berlalu rasa last tgk masih baby.. hehe, 
korang plak apa xtvt weekend ?
Cuba share ngan Anum

Share:

24 comments:

  1. nieyl bawak mak pergi shopping je...

    ReplyDelete
  2. alamak. kalau anum 10 tahun da lama tak pergi pasar seni, apa lagi PG ni yang duduk sabah. hehehe. rasanya lebih daripada 10 tahun kot tak pijak pasar seni since tak de bujet nak travel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat berbeza
      tapi perubahan yang sangat bagus

      Delete
  3. salam...lama tak singgah sini.

    Pasar seni...dah lama tak jejakkan kaki. masa mula sampai sekitar tahun 2002 ramai kata banyak penyeluk saku. huhu takut juga sebab sampai KL

    aktiviti weekend cuma ke taiping hadiri jamuan hari jadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah
      sekarang x de lagi penyeluk saku polis ramai dah jd tempat tumpuan tourist

      Delete
  4. salam..
    hi anum.yaya singgh sni smbil follow..
    slmt bknalan ye.. ^_^

    ReplyDelete
  5. tengok gambar anum kat cm.. lamaaaa snagat tak kesana... bertahun gak kot.. teringin lak tetibe nak gi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan semalam anum jejak kaki sangat berlainan kak

      Delete
  6. syoknyer p CM... akak pun dh lebih 10 tahun nk p sana...

    ReplyDelete
  7. comelnya, anum dah bercucu ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la cucu dah setakat nie dah masuk 5 org cucu

      Delete
  8. Lama dah tak jejak CM! Dah lain sangat

    ReplyDelete
  9. datang singgah sini sambil minum kopi 0 :)

    ReplyDelete
  10. aktiviti weekend kalau tak keluar, duduk rumah je

    ReplyDelete
  11. Yelah lama sangat tak gi CM ni....
    Mak balik kg Num

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts