Aug 29, 2016

Holiday @ Langkawi Part 1

Assalamualaikum semua
Rindunya pada korang semua
Lama rasanya Anum menyepi
disebabkan bz tahap gaban
Ok la last 2 week Anum bercuti ke Langkawi
Jom Anum share gambar2 percutian Anum ya
Sedikit pengenalan mengenai Malibest Resort

Lokasi : Pantai Chenang
Alamat : Pantai Cenang, Mukim Kedawang,
07000 Langkawi,
Kedah Darul Aman.
Tel : +(604) 9558202 / +(604) 9558222
Fax : +(604) 9552822
Website : http://www.malibestresort.com
Kalau sebut Pantai Chenang, mesti semua orang pun tahu kan, 
betapa meriah/happening nya suasana di sepanjang pantai ni. 
Hotel dan chalet rapat2 je semua. 
Kedai makan, kedai souvenirs, kedai jual peralatan mandi manda pun tersedia. 
Pendek kata semua ada, mat saleh pakai bikini pun ada, ok, bonus.
Enjoylah gambar ya :) 
Bilik yang cukup besar buat kami berdua
Almari baju pun besar gak
  Macam biasa la kemudahan yang diberi
Malibest nie hotel bawah Baron Group
Disebabkan kami sampai malam so just lepak bilik je la
Layan angin pantai, chalet kami betul2 depan pantai.. best giler
View di awal pagi
Sarapan kami cuba nasi lemak
Kedai sebaris dengan hotel je sedap gak
Ok pagi nie kami nak pg jalan2 nanti kita sambung entry ya
Anum hr nie dan esok
Amik Exam, doakan Anum ya
Share:

20 comments:

  1. wahh bestnyer holiday.... buka2 mata tgk laut...

    ReplyDelete
  2. best nyer dik lagi-lagi chalet depan pantai!! perghh terbaekk~

    ReplyDelete
  3. Ohhh bizi patutlah senyap je Num....
    Mcm best pulak duk chalet depan pantai. Nasi lemak tu pun mcm best..Terliur ai

    ReplyDelete
  4. Pendek kata semua ada, mat saleh pakai bikini pun ada, ok, bonus.<<--- HAHAHA part bonus tu kelako..ekekekekek

    ReplyDelete
  5. Kak anum... Honeymoon. Yeah...! Masa reen pergi langkawi, rezeki waktu pagi jalan tepi pantai.. Dapat jumpa ikan terdampar atas pasir.. Mana yang masih hidup, reen letak dalam laut balik.. Pernah jumpa baby sotong kurita. Ya Allah comel! Dapat tgk life sotong tu bertukar warna..

    ReplyDelete
  6. patut menyepi,honeymoon plus busy exam ye..
    good luck to u anum

    ReplyDelete
  7. oke dh jumpa entry first..hihi
    nti ke langkawi nak try la dok chalet tepi laut snang nak bagi anak main pasir. hiks..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts