Campaigns

Aug 11, 2016

# Arissa Zahra # My Family

Arissa Zahra

Assalamualaikum semua
Sekejap je masa berlalu dah masuk hari khamis
Korang dah sarapan ke?
Hari ini nak share gambar2 my baby Arissa
Tekun dia solat
 Alhamdullilah Arissa da pandai ikut Ibu solat
 Semoga Arissa menjadi anak yang solehah 
hehe habis solat je, terus nak main.. cute kan

20 comments:

  1. comelnyer dia..hihihi...

    teringin nak ada budak.. apakan daya xde rezeki lg.. :'(

    ReplyDelete
  2. sama la kita tumpang kasih anak2 saudara

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... :) sweet....

    ReplyDelete
  4. comel hah pki telekung ikut sembahyang.. hehe

    Anak akak nama Nur Allyssa Zahra... hampir2 nak sama ye nama diaorang...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..semoga Arissa menjadi anak yg solehaha..
    insya Allah ada rezeki utk Anum menimang cahayamata kelak..

    ReplyDelete
  6. Telekung cik anum pakai tu beli dekat mana? Nampak macam selesa..

    ReplyDelete
  7. comelnya, moga menjadi anak solehah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/