Campaigns

Jul 15, 2016

Riang Ria Raya 2016

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share some of my photo during Hari Raya
Antara juadah utk Raya.. Permulaan raya tahun ini di rumah Mertua
Wajib la gambar kami kena ada kan... 
Family MIL...
Jalan2 beraya di Kuala Selangor
Malam menganyam ketupat disebabkan permintaan tinggi
Tadaaaaaaaaaaaaa hasilnya
Anum semenjak kahwin dah pandai buat ketupat tau
Raya kedua sambung lagi jalan2 umah saudara mara
Petang kami dah balik Temerloh.. masih jam rupanya 
Orang lain beraya bwk blik kuih kami lain jadinya.. maklumla kaki pancing
Alhamdullilah selamat sampai di Temerloh
Sampai2 terus ke rumah saudara mara
ini la dia cucu Anum yang ke 5
siapa x sayang cucu oi.. hehe
Raya ketiga bersama my family..
love u hubby.. tahun ini tergerak hati nak pakai tudung 
inshaallah semoga Anum terbukak pintu hati nak berhijab kan.. 
My mom kata x pe plan2 kan
Iman yang sangat manja ngan m.uteh
sayang iman..
Hubby kepenatan beraya nie
menziarahi sepupu sambil2 mendengar luahan hatinya..hehe
antara view yang manarik hanya terdapat di kampung 
Mimi & Angah kutip sarang burung
bila anak saudara serang rumah. wajib bergambar atas tangga rumah Anum
hehe love so much my family
Rezeki di hari raya cempedak dah masak
Eca & Iman sebaya .. nanti sama2 jadi anak dara ek (Anak Zai & Anak A.Ndak)
Tadaaaaaaaaaaaaaa cempedak goreng di hari raya.. memang terbaik
Raya ke lima kami ke kebun , gotong royong bersihkan kebun
Beraya lagi kalau dah duduk kampung memang confirm perut x akan kosong
Cucu ke 4, baru je lahir nak masuk 2 bulan dah....
Kereta plak mintak service.. hehe nak raya gak
Ini la saat ditunggu-tunggu hubby
lepas mancing di sungai kami ke paya pula..
Petang xtvt mandi sungai, kebetulan sungai pahang masih surut
Balik mandi sungai rezeki lagi buah durian gugur
ini memang wajib la balik kampung selalu.. semua tunggu masa nak jatuh je
penamat raya dan bekalan daripada my mom.. alhamdullilah
ada beratus gambar2 raya Anum.. x larat nk up entry just amik daripada IG .hehe
Thanks sudi singgah ya
Happy weekend ya..
weekend confirm penuh dgn jemputan open house la jawabnya..
Share:

24 comments:

  1. best ye kampong ada durian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah dulu banyak pokok.. skrg cukup2 la nak makan anak beranak

      Delete
  2. meriah anum raya tahun ni ye...best2 ....

    ReplyDelete
  3. wah!bestnya masih buat ketupat lagi....
    amboi sempat lagi tu memancing...
    selamat hari raya anum...

    ReplyDelete
  4. menyelerakan hidangan raya tuuu.... =)))

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya anum....makkkk cempedak goreng tuuuiu sodappp

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya buat Anum sekeluarga..

    Semoga Anum istiqamah berhijab..
    dan Allah permudahkan..

    Wah bab durian dengan cempedak tu akak tak boleh tahan Anum..
    Nak ikut Anum balik kampung lah..

    ReplyDelete
  7. meriahnyaaa hari raya..cempedak cikit....

    ReplyDelete
  8. meriaaaahnyaa family Anum.. terbaikla..

    ReplyDelete
  9. wah, bestnya dpt mkn doyan...ayu n manis ye anum bertudung

    # salam aidilfitri, maaf zahir batin #

    ReplyDelete
  10. cantik ayu anum bertudung...raya yang sentiasa meriah kan :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels