Campaigns

Jul 22, 2016

Gambar Raya Kami Unit Pembangunan Kompetensi

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share gambar dari Unit Pembangunan Kompetensi Matrade
Tujuan sebenar bergambar ini adalah utk dibuat kenangan sempena persaraan pengarah bahagian kami.. 
Al maklumla orang kalau dah suka bergambar memang banyak la jawabnya
 Orang kalau dah minat bergambar.. haha
 Ok amik gambar formal ya
 Ini la Unit Pembangunan Kompetensi
 My Boss En Din, Pn Aida, Pn Huda, Khalik, Anwar, Fizi,Wan & K.Mira (9 Org)
 Balance kan 4 perempuan 4 lelaki x include my boss la.. haha
 Gaya Bebas... My Boss memang susah nak senyum.. haha
Last pict bermaafan.. hehe
Selamat berhujung minggu semua
Mesti korang banyak dapat undangan open house ya
Anum esok Open House Office..
Horeyyy makan lagi..
Happy Weekend semua

Share:

18 comments:

  1. Salam Jumaat.. happy weekend...


    Blogwalking Sini, Jom Baca Artikle Ini,

    Review Antivirus Bagus Untuk Android Article

    ReplyDelete
  2. Sama la...
    nieyl pun ada beberapa jemputan minggu nie...
    nieyl pun sama..cuma x update lagi jamuan² kat opis nie...
    sbb next week jamuan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe betul2 memang musim jamuan kan.. hehe

      Delete
  3. meriah kawan2 sekerja ya anum..best lah byk undangan open house..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  4. nape anum tak pakai baju kurung?kalau tak lagi ayu

    ReplyDelete
  5. Best bab bergambar ni Anum..
    Semua ceria ajer..
    Selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  6. masih mood raya lagi kannn hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels