Showing posts from July, 2016Show all
Gambar Raya Lagi
Pin it

Assalamualaikum semua Sekejap masa berlalu dah masuk hari Rabu ya Ok hari ini nak share gambar sambutan raya di Office  dan Gambar bersama kawan office  Last week kami adakan training utk pejabat cawangan  Welfie with wana  Yang belakang tue Pengarah Matrade Johor   Nampak x …

Read more
Kaulah Lilin Hatiku
Pin it

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera... Kisah kehidupan seorang hamba Allah yang melupakannya.Bermulanya kisah hidupku apabila dilahirkan ke bumi ini oleh seorang yang ku gelar ibu.Aku dijaga dan diberi kasih sayang yang secukupnya tanpa ada sedikit pun kekurangannya dari adik-beradik ku…

Read more
Doa Ketika BERSEDEKAH
Pin it

Doa Ketika BERSEDEKAH.. Jom Kita Amalkan..  Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya.. Masa tu first time jumpa dengan maulana jamal di majlis kahwin Ustaz Khann Da'ie .. Saya tau beliau ni adala…

Read more
Gambar Raya Kami Unit Pembangunan Kompetensi
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini nak share gambar dari Unit Pembangunan Kompetensi Matrade Tujuan sebenar bergambar ini adalah utk dibuat kenangan sempena persaraan pengarah bahagian kami..  Al maklumla orang kalau dah suka bergambar memang banyak la jawabnya  Orang kalau dah minat bergamb…

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #115
Pin it

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera... Masalah angin bagi kebanyakan individu mungkin tidak menjadi satu masalah kesihatan yang luar biasa. Gejala yang dialami oleh seseorang individu dengan individu lain mungkin sama tetapi punca sebenar masalah itu terjadi mungkin berbeza. Angin keban…

Read more
Bila Rumah kena serang Jam 11pm
Pin it

Assalamualaikum semua Minggu ini sangat2 bz curi2 masa kejap nak up entry Hari ini nak share gambar BFF datang serang rumah Jam 11pm Isnin  Nasib baik la ada kuih raya rumah kami.. haha  Balik kerja bergegas terus ke dapur tengok apa yang ada. amik keputusan masak nasi impit & ku…

Read more
Horeyyyyyyyyyyyyyy
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini Bz tahap dewa Hahah, masuk petang baru ada masa nak update ini pun curi2 masa waktu rehat je ok la ptg nie nak share good news ngan korang Anum menang Giveaway Darlie Ptg Jumaat dapat sampul surat... teruja nak bukak Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa   Ha…

Read more
Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016
Pin it

Assalamualaikum wbt.. Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016  |   Bermula bulan depan,  Lea  akan update bloglist sebulan sekali. So dengan itu,  sebulan sekali akan ada   segmen bloglist untuk mencari bloglist baru . Jika berminat untuk masuk dalam bloglist blog Lea , bolehlah sertai se…

Read more