Jun 14, 2016

Menu berbuka Anum Week1

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share gambar2 Menu Berbuka Anum sepanjang 7 hari yang lepas ya
Sory la letak gambar makanan ya
Hehe..
Ramadhan 01
Ramadhan 02
Ramadhan 02
Bekalan dari My mom, jom kita buat asam
Ramadhan 03
 Bergedil buat sendiri memang jimat dan puas makan
Ramadhan 04
Ramadhan 05
Ramadhan 07
Tahun nie memang dah niat x nak pg bazar, semua nak masak shj. 
bukan apa nak berjimat.. hehe
Oh ya menu Ramadhan 06 x de dalam gambar sebab Anum berbuka bersama MIL..
Selamat Berpuasa semua

Share:

30 comments:

  1. baru pukul 9.50 dah tengok gambar makanan..huhuhu...
    sedap²nya..dugaan..dugaan..hihihi

    ReplyDelete
  2. bismillah, semuanya thorbaik !! ^_^

    ReplyDelete
  3. Sedapnya..geram tengok ikan patin masak tempoyak tu..

    ReplyDelete
  4. Sedapnya..geram tengok ikan patin masak tempoyak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe biasa2 aja, tapi ikan patin tue cair sebab tempoyak skit je

      Delete
  5. Selamat berpuasa lama tak singgah sini...siap buat koleksi juadah berbuka...

    Itulah lebih jimat kalau tak ke bazaar ramadhan

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah memang dah berazam tahun nie

      Delete
  6. ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnn terliur nyer !

    ReplyDelete
  7. ya Allah sedapnya.. kita pun jarang2 masak sebab asyik ada invitation jer..

    ReplyDelete
  8. Semua sedap² menu juadah berbuka anum

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum