Jun 27, 2016

Menu berbuka Anum Week3

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi Isnin
Ok hari ini nak up menu masakan Anum last week ya
 Ramadhan 15
 Ramadhan 16 
 Ramadhan 17
 Ramadhan 18
 Dessert Ramadhan 19
 Ramadhan 19
 Dessert Ramadhan 20
 Ramadhan 21
Ramadhan 21
Alhamdullilah semalam my family datang IFTAR dekat rumah
So kami pun bershell out la semalam
hehe, makan reramai seronok
esok Anum up gambar2 my family ya
Thanks sudi singgah


Share:

24 comments:

  1. telan air liur tgk menu anum masak huhh

    ReplyDelete
  2. sedap² menunya laaaa...
    terliur tgk...nasib puasa tau..hihi

    ReplyDelete
  3. mengancam nyer anum oiiii !! terbaekk lah

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..rajin anum memasak

    ReplyDelete
  5. nnt nak buat gak puding caramel tu...bulan puasa kali ni tak dan nak buat dessert lagi...

    ReplyDelete
  6. Sedapnya berulam lagi orang muda macam Anum pun :)

    ReplyDelete
  7. Best best menu Anum....rajinnya

    ReplyDelete
  8. Best best menu Anum....rajinnya

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum