Campaigns

Jun 23, 2016

# IFTAR # Ramadhan

Cerita Semalam

Assalamualaikum semua
Bestnya semalam cuti kan
Semalam my mom datang KL
Horey leh berbuka dan sahur bersama
 My mom sampai KL jam 11.30am
 Zai n husband pick up my mom & jalan2 pusing KL
 Ptg semalam kami IFTAR sama2
 Restoran pilihan kami adalah Chakri Place KLCC
 Sempat lagi zai selfie...
 Sementara menunggu waktu berbuka, lepak2 chit chat
 Amboi Arissa... siap sampai pejam mata dia melayan Papa
 Alhamdullilah my mom happy bila berada dekat dengan anak2
 Arissa pun teruja sebab tgk makanan banyak
 Dessert yang tersedia
 Nampak semua menarik kan
 Special menu dessert dia sireh.. 
 Sukanya dia siap bukak mulut lagi
 Jom tgk antara hidangan yang tersedia
 Menarik kan
 Semua jenis makanan ada
  yang nie paling special la hehe
 Lps IFTAR kami lepak2 dekat taman KLCC
 Deco Raya KLCC
Layan Arissa tgk air colourful jap.. lepas tue kami balik.. Now my mom lepak rumah Zai dulu, esok lusa datang rumah Anum plak.. horeyyyyyyy

16 comments:

  1. semua menu nmpk sdp.

    toi tu, mak mmg happy kalau dkt dgn anak-anak.

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dapat iftar bersama insan tersayang kan....

    ReplyDelete
  3. Seronok kan kalau mak dtg jauh2. lepastu berbuka pulak bulan yg dtg sethun sekali ni. Ain tak pernah lagi la lalui pengalaman mcm ni. :') Taknak pun. nak berkepit dgn mak je hahaha boleh mcm tu :p

    ReplyDelete
  4. seronok dpt berbuka bersama2..

    ReplyDelete
  5. Banyakknyaa makanan..")

    seronok kan mak ada dekat..")

    ReplyDelete
  6. Seronok nyerrr anum ! Baru berselera berbuka kannn :)

    ReplyDelete
  7. Suka tengok gambar diedit begitu..menarik

    ReplyDelete
  8. anum, chakri place ni buffet ke? if yes, brp ringgit per head? kena buat reservation ke bole walk in je..

    1 lg, yg sirih tu bkn miangkam ke? daun kaduk rasanya kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup buffet
      rm90++ per head
      kena call for reservation
      x pasti kami panggil daun sirih

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/