Campaigns

Jun 2, 2016

2nd Wedding Anniversary Part 18

Assalamualaikum semua
Selamat petang. dah lunch ke?
Ok last entry utk lombok
Berjaya Anum habiskan entry nie.
Bangun pagi kami pekena kopi dulu
Pagi nie x de ke mana-mana dah sebab jap lagi nak balik Malaysia
Kitaorang bangun awal this morning sebab today our last day @ Lombok kan. So, plan nak tawaf puas2 kawasan ni. 
Ngeteh sat kat bilik
Layan view pagi ini 
X sabar nak mandi kolam
santai ke menung ni
ooo santai rupanya dia
jom kita mandi kolam sat
zoom skit pantai
cantik kan.. after mandi2 kolam kami turun breakfast dan kemas semua terus nak check out
Breakfast kami pagi ini.. hehe
kenangan di Sunset House Lombok
Semua dah ready nak balik
rasa x mo balik pun ada. hehe
sinar matahari mulai naik
alhamdullilah tamat sudah percutian kami di Lombok
Last picture sebelum ke Airport
Perjalanan ke Air port
Sengaja snap
cantik kan masjid
tugu negara kot.. hehe main teka je
Sampai sudah di Air Port
Last pict with Mas Adib.... 
Jom check in barang2
To be honest, percutian ke Lombok memang sangat awesome! sebab pantai2 dia absolutely stunning! Selain pantai di Gili terawangan, ada pantai known as pantai pink (pasir dia warna pink) di lombok ni. Aku sedih juga sbnrnye sebab tak sempat nak ke Pantai Pink sebab orang kata pantai sana cantik2. Jadi memang rasanya kena jadi mcm mat salleh yang cuti berbulan2 tu kot baru puas nak tawaf & explore segala kecantikan lombok ni..hehehe
Terima kasih kepada semua yang mengikuti entry Lombok Anum ya

Share:

12 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum