Jun 2, 2016

2nd Wedding Anniversary Part 17

Assalamualaikum semua
Pagi ni nak smabung lagi entry ya
kena cepat2 masih bz minggu nie
 Last tempat penginapan kami iaitu di Sunset House. 
Jom review hotel ini
walaupun kami sampai dah tengah malam. hehe
Hotel ini kecil dan menyebut dirinya sebagai boutique hotel, Buat kami, yang penting bersih, recommendation dari trip advisor termasuk bagus dan lokasinya strategics untuk menikmati pantai. 

Lokasi hotel ini ada 2, yang utama terletak di sisi jalan yang menghadap ke pantai dan laut.
 Di situ ada restoran, kolam renang, dan front office. Yang satu lagi adalah tambahan berupa kamar-kamar standard, berada di sisi jalan di seberangnya. 
macam biasa semua hotel akan bagi kemudahan yang sama kan
view from our room
memang sengaja pilih ngadap pool & pantai
tadaaaaaaaaaaaaaa surprise for us
jom bergambar kenangan
walaupun dah penat seharian berjalan2
kenangan harus di abadikan
alhamdullilah kami gembira sangat
smile can make u always happy
love u til jannah
hehe nak jadi mamat bunga
sebelum kami hancurkan bergambar puas2
L.O.V.E
Antara gift yang sempat kami shopping
esok memang x dan sebab nak kemas2 dan check out terus
jahitan yang kemas
kenangan semasa di Gili
Harus la amik kan
view around jam 5.00am... cantik kan
ok nanti ptg last entry lombok ya
nak kami kasi alamat utk hotel,

Sunsethouse-lombok  
Batu Bolong Jl. 
Raya Senggigi No.66, 
Senggigi, Batu Layar, 
Kabupaten Lombok Barat, 
Nusa Tenggara Bar., Indonesia
Phone:+62 370 692020

Share:

24 comments:

  1. cantik nya...penginapan tu klasik sgt Anum :)

    ReplyDelete
  2. bapak..cantik pantai tu..den pun teringin nak p honeymoon tempat gitu..tapi tak mampu nak terbang

    ReplyDelete
  3. yg buaian tu mmg terbaik...bestnya...

    ReplyDelete
  4. Suka tengok decor Anum, relaxing ja nampak suasananya..

    ReplyDelete
  5. wow..klu sy memang syg nk tdo..

    ReplyDelete
  6. da lama tak jenguk blog sis anum...hari ni menjenguk, belek2 sidebar nampak post ni..hihihi..rindunyaaa lombok, dulu pun duduk sini juga.. :D

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum