May 11, 2016

Food Reviews Buffet Ramadhan #1

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share dengan kawan2 semua mengenai satu Restaurant yang sangat best
Nak tau Restaurant apa, meh Anum ceritakan
Untuk makluman kawan2 semua baru2 ini Anum terpilih untuk join event Food Reviews from Chakri Place , KLCC. Memandangkan bulan Ramadhan tidak lama lagi so restaurant ini membuat promosi utk tarikan pengunjung
Lebih kurang 70 orang Blogger & Media menyertai event ini
Jom Anum tunjukkan gambar2 sekitar program ini ya
 Kalau korang sampai ke restaurant ini leh la signature tanda korang dah sampai
 Pintu masuk Restaurant
 Sampai dah penuh dengan geng2 media & blogger
 nama pun blogger kan wajib la amik gambar
 cantik hiasan tembikai
 Antara pencuci mulut yang ada
 dengan hiasan ramadhan
  nampak sangat menyelerakan
 cantiknya
 kreatif kan

 Berbagai jenis makanan yang ada
 Menu utama restaurant ini masakan thai
 My fav sate
 Ada lebih kurang 15 jenis makanan berat yang tersedia utk anda berbuka puasa
 Nanti Anum share gambar close up ya
 Laksa thai pun ada
 Tempat makan yang sangat selesa
 Berkonsepkan Moden
Argh macam mana korang mesti teringin nak pergi berbuka di sini kan..
Ok nanti petang Anum sambung lagi ya
oh ya utk details korang bleh la clik web restaurant ini ya


Alamat pun ada Anum sediakan utk korang ya

IMPERIAL CHAKRI PALACE SURIA KLCC
Lot 417B, Level 4, Suria KLCC
50088 Kuala Lumpur
Tel : 03-2382 7788
Fax : 03-2382 0269

Share:

8 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum