Campaigns

May 6, 2016

# Kampung Bangau Parit # My Family

Balik Kampung

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat
Hari ini nak share dengan korang gambar2 Anum balik kampung last week 
  Malam makan bersama keluarga
   Keadaan atas pasir sekarang, macam x percaya dah gaya tepi pantai plak
 Cuaca panas yang melampau
 orang2 kampung pakat bukak bisness
 Bagus idea nie ye la disebabkan air sungai kering semua ikan2 patin mati dan kami mengalami kerugian beratus ribu 
  Bot2 yang tersadai akibat cuaca panas
  Hampir setengah sungai pahang kering
 Abg anum sempat lagi bergambar kenangan
 boleh main bola tengah pasir
 Petang plak macam biasa la rutin kami membersihkan kawasan rumah mak
  gotong royong bersama 
 rumah mak Anum betul2 belakang sungai pahang
 banyak kenangan manis dan pahit di kampung
  hahaha sempat lagi bergambar
 akibat kepanasan melampau, nasib ada hero panjat pokok
 nahhh hasilnya
 lega dapat minum air kelapa
 Anak saudara Anum yang sangat omei
 Rambut megi makan megi.. comel betul la si Iman nie
 Bergambar sebelum balik ke kl
 Alhamdullilah, kali nie x ramai yang balik
  malam melepak je la
 hehe alhamdullilah my mom masih mampu tersenyum bersama anak2
 Family abg anum , ha nie la mak si iman omei
 Senyum la ... apa muka cm nie
  wajib la kalau dah balik kampung musim air sungai kering , projek mencari etok..
  hahaha iman omei asyik nak berdukung je
 gambar sebelum balik ke KL
 omei kan si Iman nie
Muka marah nie sebab kena tinggal
hehe, ok x pe nanti jumpa lagi ya
Happy weekend semua

19 comments:

  1. etok tuu....etok tuu..dap2...smpi cm tu skli keringnye yea..sama laa kite rumh kt kmpg tepi sungai,,

    ReplyDelete
  2. omei rambut krinting tuuuu..

    ReplyDelete
  3. poh palih sedak amat makan etok2 tue. hanum orang temerloh rupanya. koi baru nengok gambo area buntut pulau waktu banjir 2014

    ReplyDelete
  4. bestnya suasana kampung.....
    tak pernah rasa etok tu...hehehe....
    comelnya si rambut curly tu....
    kiss kiss utk si domei2 tuuu.... =)))

    ReplyDelete
  5. anummm best nyer ade kg!!! huwaa jeles nyerrrrrr

    ReplyDelete
  6. Sukalah emak Anum tu, anak anak dia balik....Abg Anum bukak bisnes bela ikan Patin ke? Nak buat camne Num dah bukan rezeki

    ReplyDelete
  7. Sukalah emak Anum tu, anak anak dia balik....Abg Anum bukak bisnes bela ikan Patin ke? Nak buat camne Num dah bukan rezeki

    ReplyDelete
  8. Bestnya akak umah dekat sungai pahang. Huhuuu dulu dlu selalu pergi situ tengok ikan patin dlm sangkar.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/