Campaigns

May 26, 2016

2nd Wedding Anniversary Part 7

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi semua.. dah sarapan?
Anum sambung lagi entry semalam ya
Selesai kami bersiap2 kami di bawa ke special place
Tadaaaaaaaaaaaaaa Romantic Dinner Surprise for my hubby
Horeyyyyyy hubby teruja sangat2
Rancangan Anum berjaya
Sweet kan 
Now jom melayani suasana makan malam yang sangat romantic
Cantik sangat deco2 from Vila 
Berbaloi dengan harga yang ditawarkan
Tempahan dibuat utk sambutan Anniversary & Bday Hubby (same date)
Macam2 gaya hehe
Masa yang sangat berharga buat kami
Jom kita menerjah masuk
Dinner kami memang Anum request buat tepi pantai
Untuk menambahkan suasana yang lebih romantic
I love u more than u know Hubby
Korang jangan nak termuntah plak layan gambar2 kami ya
hehe, photographer yang sangat best
Indahkan kami bersembang saat perkenalan kami
Mengimbau cerita2 lama detik perkenalan
So sweet.. 
Dah kenapa buat muka cm tue.. hehe
Borak2 
Smile.....sementara menungu makanan sampai..
Ok Dinner is ready
Sweet x kami?
Meh i suapkan u ya.. hehe
U pun nak suapkan i ya, teringat masa makan beradap semasa majlis perkahwinan kami
Jemput makan semua
Ok kami dinner jap ya
Antara menu dinner kami
welcome drink
fresh oren
some of dessert
main course
bread with sos
seafood (best giler udang nie)
chocolate cake
x dan nak snap semua gambar.. nak Anum sertakan menu2 utk dinner kami
Alhamdullilah semuanya berjalan lancar seperti dirancangkan
Yang penting hubby happy 
Tq to Vila Ombak merealisasikan impian Anum
Share:

10 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels