Campaigns

May 25, 2016

2nd Wedding Anniversary Part 6

Assalamualaikum semua
Selamat petang semua
Korang dah lunch?
ok kalau dah lunch meh baca cerita Anum ya
Balik Vila lepak2 
Ini la fasiliti di Vila kami
Best kan korang leh lepak santai2 dekat bahagian bawah
Romantis la katakan
Ini la basikal yang kami sewa daripada pihak Vila 
Jom jalan2 sekitar Vila 
Vila Ombak terkenal dengan hiasan Big Catur
Bapak catur nie namanya hehe
rasa mengantuk dan penat 
Santai2 sementara nak tunggu petang
Hubby nak dibuai mimpi
Menung sejenak
Curi gambar anum ya
Last2 dia dah boring mandi pool
ala pool sebelah Vila je
Relaxxxxxxxxxxxxxx
Strawberry float
Sedap sangat2
Kebanyakkan semua mat2 saleh la.. ok la nk rest kejap
Bangun tido kami bersiap nak ke Ombak Sunset
Keluar ikut bawah je... 
Jalan2 sambil cari kereta kuda
Di Lombok ini memang terkenal dengan DJ (Dagang Jagung), korang kalau sampai lombok wajib try jagung tau, sebab bezanya jagung mereka ada perisa pedas @ manis
horeyyyyyyyy dapat dah kereta kuda
jom.. x sabar nak sampai 
harap2 ada rezeki kami nak bergambar di buaian
nampak x.. perbezaan muka kami.. habis terbakar.. ye la nama pun datang pulau kan.. hehe
sampai sudah
snap gambar jap depan cafe
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. horey ada rezeki kami air dah surut
Now our turn
so sweet kan
cuma gambar x berapa cantik sebab gelap skit
kalau datang awal pagi cantik tapi air plak naik
menurut kata pak supir bulan mei memang air naik sebab ombak kuat
Selesai hajat melepak kejap depan pantai
horeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hajat tercapai
settle dah jam 5.00pm kami bertolak pulang ke Vila.. Di sini waktu sama dengan malaysia, cuma kalau jam 6pm disni dah malam ya.. gelapnya awl
Sampai Vila hubby nak mandi pool lagi
santai dia....
wow .... layaaaaaaaaaaaaaan
sekejap je dah gelap , dah macam jam 7.30pm dekat malaysia, padahal baru jam 5.30pm 
Selesai mandi2.. kami nak bersiap2 malam ini ada special buat hubby... Jumpa lagi entry esok ya

Share:

6 comments:

  1. Replies
    1. x waktu sama. cuma cepat gelap macam sabah

      Delete
  2. akhirnya dapat gak bergambar di ombak sunset tu kan Anum... best nya... :)

    ReplyDelete
  3. port buai tu memang feymes ek.
    dh bnyk gak org tunjuk gambo.
    terasa nk pergi nnti

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels