Campaigns

May 25, 2016

2nd Wedding Anniversary Part 5

Assalamualaikum semua
Selamat pagi semua? dah makan?
Hari ini nak sambung lagi entry Lombok ya
 Anum nak bawak korang lepak pantai Ombak Sunset
 tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 Di sini la tempat yang wajib korang datang bila sampai ke Gili Trawangan
  Romantis x kami.. hehe
 Siap ada deco hiasan utk kami lagi
 Kami book utk minum petang yang romantis di sini
 cafe sebelah pantai 
 Hotel Ombak Sunset ini adik beradik je dengan vilaombak
 Pasir pantai yang sangat bersih lagi putih
 masa kami sampai perasaan agak kecewa kerana air naik 
 memang x boleh nak bergambar atas buaian ini 
 air mencecah paras dada.. 
 so kami lepak 2 je la.. menurut kata pemilik Hotel Ombak Sunset boleh cuba datang petang nanti
  so bila dengar cm tue, muka ada senyum la
 ye la datang jauh2 nak bergambar dekat atas buai kan
 so x pe kita snap dulu gambar kenangan ya
 air mencecah hampir separuh tiang
 santai.............
  otw balik ke Vila Kami memilih utk berjalan kaki 
 Dari Ombak Sunset mengambil masa 1/2 jam utk sampai ke Vila Ombak
  x terasa penat kerana pemandangan yang sangat cantik
  korang bleh sewa basikal kalau malas nak jalan
  kami stop2 kat tempat yang cantik2
 sebagai kenangan kami kan... ok now nak balik Vila rehat dulu ya.. 
nanti petang kita datang lagi


Share:

18 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels