May 24, 2016

2nd Wedding Anniversary Part 4

Assalamualaikum semua
Hari ini bermula la perjalanan percutian kami
Jom ikut kami ya
Sebelum keluar berjalan-jalan kami breakfast jap
Memang berbaloi dengan bayaran vilaombak
Banyak sangat pilihan utk sarapan
semuanya sedap2 standard 5 star hotel @ KL
Tempat breakfast sangat best, betul2 depan pantai
ini round pertama kami utk breakfast
vilaombak juga ada menyediakan perkhidmtan Dive
Round kedua breakfast kami.. haha kami kan kuat makan
Ok pagi ini kami memilih utk menyewa kereta kuda 
Serenoknya pusing2 naik kereta kuda
Di Gili Trawangan memang hanya ada 2 transport sama ada kereta kuda & sewa basikal
Sepanjang perjalanan keliling pulau
pemandangan yang sangat cantik
Cantik sangat sepanjang jalan semuanya view yang cantik2
Private Vila pun ada , yang nie semua geng2 mat saleh la
hahaha ini nak masuk pertandingan bina badan.
cantik kan view
rumah2 tradisional sekitar Gili
Rehat kejap minum2
Pandai kuda tau2 anum nak snap gambar
Ok jom teruskan ya
Sangat indah terasa macam x mo balik da
Dataran Gili Trawangan
Laut yang biru terbendang luas
cantik sangat2 ciptaan Allah S.W.T
Walau panas gambar tetap gambar.. hehe
nampak x ombak tue.. musim yang kami datang nie musim ombak kuat
semua tempat2 yang cantik serta penduduk kg disini sangat la baik tidak sombong
great view
santai ek hubby
rasa macam nak tido kan
bestnyaaaaaaaaaaaaaa Pesona Pantai Gili Trawangan
layan lepak pantai plak
sepanjang jalan semuanya ada cafe2 utk korang lepak minum2
 santai2 kejap ya
rasa macam nak tido je bawah poko ni, dengan angin yang kuat
 kalau x mo berjemur korang leh lepak dekat pondok2 sekitar pantai
cantik kan pokok nie.. unik
penat berjalan2 jom kita minum lagi
tgk la nie, kuda mereka dah biasa dengan laut
relax je kuda nie mandi laut
siap buat show lagi
ambik kesempatan bergambar
bukan senang nak jumpa kuda leh mandi laut ngan tuannya
boat yang menungu pelancong datang
apa mau jual pak.....
musim nie memang geng2 mat saleh datang utk surf...ombak yang tingggi
Meneruskan lagi perjalanan
klasik kan kuda kayu nie... ok next kami nak ke tempat yang paling femes... di Gili Trawangan.
Nak tau ke mana.. nanti Anum sambung esok ya

Share:

7 comments:

  1. best, cantik sangat view
    pertama kali tgk kuda mandi laut.ekekek. wat lex je kan..

    p/s: selamat ulang tahun yang kedua buat sis.semoga terus bahagia hingga jannah.aamiin

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya ... senyum lebar tu mesti puas hati dengan percutian tu :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts

STATISTICS