Campaigns

May 23, 2016

2nd Wedding Anniversary Part 2

Assalamualaikum semua
Ok hari ini nak share sambungan cerita pagi tadi ya
Sampainya kami di Gili Trawangan around jam 9.00pm, kenapa mengambil masa yang lama kan?
Ini kerana dari airport nak ke jeti dalam 1 jam setengah, kemudian naik speedboat nak ke Gili Trawangan mengambil masa 15 minit.
Supir terus hantar kami ke Jeti Villa Ombak. Korang bleh pilih nak stay dekat hotel yang korang suka ya. Memandangkan kami datang utk anniversary so kena la special skit kan. 
 Jom Check in
 Welcome Drink...
 Anum memilih jenis vila Lumbung Hut, selalunya kalau kami travel pasti mengunakan perkhidmatan Agoda ini kerana harga yang ditawarkan jauh lebih murah daripada mana2 website hotel yang lain. Korang juga bleh chek direct website Hotel ya just click Vilaombak
atau direct book from Agoda.com. Jom Anum bawak korang lawat vila kami ya
 Bergambar di hadapan pintu vila
 Suasana yang bilik yang sangat romantis berkonsepkan tradisional
 Sweet kan sesuai utk kami
 Fasiliti Vila sama macam mana2 hotel yang lain
 Ruang menulis utk korang
 Hiasan yang ada di dalam bilik
 Wardrobe yang selesa
 Kalau korang x tahan dengan lantai buluh leh la gunakan ini
 Free cake from Vila .. Tq vilaombak
 Coffee section
 Ok utk pengetahuan korang Vila yang kami menginap 2 tingkat.. 
Jom ikut Anum ke tingkat bawah ya
 Semuanya berkonsepkan tradisional
 Tangga utk naik dan turun ke kamar
 tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,, konsep shower open place.. but jangan bimbang memang private korang punya vila nie. dinding keliling ok
 Sangat besar , bleh main kejar2.. haha
 Ruang singki yang sangat cantik
 Tandas pun klasik
 Habis kawasan di bawah kan.. Anum memang sengaja memilih tradisional konsep ini
 Free fruits from vilaombak
 dah habis review kamar now our time nak bergambar kan
 ngam2 muka hubby kan
 Alhamdullilah dapat sambut ulang tahun perkahwinan & bday hubby serentak
 hehe, kami terpaksa la snap gambar malam2. sebab kalau x esok ntah apa jadi dengan kamar kan.. 
 Penat dah si hubby ya
 Tq so much to vilaombak
 Cake yang sangat sedap....
Habis semua snap2 gambar now kami nak berehat ya.Kita smabung esok ya
oh ya ini Anum sediakan alamat penuh Vila ya


Hotel Vila Ombak
Gili Trawangan Island Desa Gili Indah,
Tanjung, Nusa Tenggara Bar., Indonesia


Share:

10 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels