May 31, 2016

2nd Wedding Anniversary Part 14

Assalamualaikum semua
Selamat petang semua
Minggu ini Anum bz sangat2
x sempat nak reply komen2 korang ya
Anum minta maaf banyak2 ya
Thanks pada yang sudi ikuti cerita Anum
Ok sambung lagi entry ya
Kali ini kami singgah di Villa Hantu
Sebelum masuk ke dalam villa kami amik beberapa gambar dari pandangan luar
sangat cantik kerana villa ini betul2 terletak di atas bukit
view yang sangat cantik
action je nie
background yang awesome
View dia memang pergh! Memang port yang sangat terbaik bagi si pemilik villa. 
Villa Hantu. Hubby kata viral kat group pasal villa ni. Tak da la berhantu sebenarnya cuma villa ni ditinggalkan separuh siap atas sebab-sebab tertentu. 
The other side of villa.
Frame in memory


View from top of Villa Hantu.
Anum memang x berani nak pandang ke bawah
Hubby dapat snap gambar from top
seram bila tengok ke bawah
Hijau, turqoise, biru memang menawan
bestnya kalau dapat lepak lama2
Sebab utama kenapa x approv utk bina bangunan dari laut hendaklah melebihi 10 kaki. 
Villa nii betoi2 kat benteng... Dah  langgar pantang larang.. 
Tu yg tersadai aje villa niii dan dah berhantu... .
Bila langit dah membiru... makin chantek mata memandang....
ada gaya titanic
bawa la daku bersama mu.. haha
Zoom kat benteng.... boleh nampak coral tuuu......... 
habis jelahaj villa kami meneruskan perjalanan lagi
nak tau ke mana pula...
jom ikuti next entry ya
Tut Tut pun ada tau
Bye2 Villa Hantu
Ok nanti Anum sambung lagi ya
Thanks pada yang sudi singgah blog Anum ya


Share:

14 comments:

  1. cantikkkk sangattttttt....
    teringat pulak kat uluwatu Bali...huhu...

    ReplyDelete
  2. Subahanallah..
    Memang cantik permandangan kat situ anum..

    ReplyDelete
  3. cantiknya permandangan belakang tu..

    ReplyDelete
  4. Cantik...cantik...cantik....subhanAllah...tq hanum kongsi banyak gambar...suka...happy anniversary tau... :)

    ReplyDelete
  5. Cantik pemandangannya Num...gambar gambar korang pun sweet

    ReplyDelete
  6. sapa yg ambik gambaq anum dan hubby..lawa...pandai dia ambik

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum