Campaigns

May 31, 2016

# 2nd Wedding Anniversary # Anniversary

2nd Wedding Anniversary Part 13

Assalamualaikum semua
Salam Selasa
Minggu ini Anum betul2 BZ dengan kerja Hakiki. HEHE
Ok jom kita sambung laju2 ya entry semalam
Salah satu tempat kegemaran menikmati sunset di Lombok adalah di Bukit Nipah. 
Selain dapat melihat 3 gili dari bukit ini, pemandangan bukit, laut, dan sunsetnya, menjadi tumpuan yang mengagumkan.
Nah, salah satu tempat tercantik melihat kecantikan pantainya ada di Bukit Nipah. Dijamin terpukau! 
Pemandangan dari atas Bukit
Anum sengaja zoomkan gambar ini
Ya Allah sangat hebat ciptaannya
 Nampak 3 Gili
Cantik kan view 
Kapal layar pun ada pada musim ni
Jom kita snap gambar sebagai kenangan
Terbentang luas lautnya
Cantik kan, walau panas terik
I Love u Hubby
 Happy Ending.. Alhamdullilah
Nipah sebenarnya merupakan nama untuk dua tempat sekaligus: sebuah bukit dan pantai yang ada di bawahnya. 
Jalan menuju ke view yang sangat cantik
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cantik kan, berlatar belakangkan pokok kelapa
Bergambar sakan kami
the view is beyond expectation. I can see three gilis from here, beautiful beach down the hill, and blue ocean. 
No fee are charged. There's a small stall which selling food and cold drinks. 
Too bad i didnt spend some time here to see the sunset going down, my friend told me that the sunset here is so spectacular.
Kami ada beberapa lokasi lain yang harus kami kejarkan
 Kenangan di tengah2 jalan @ Bukit Nipah
Ok jom ke tempat seterusnya ya
Sambung petang ya
Tq for reading

12 comments:

  1. alahaiii anummm cantik nyer tempat tuuuuu ! air dia clear abis ~

    ReplyDelete
  2. teringin nak ke sana gak... blom sempat honeymoon lagi ni...
    BTW, teruskan mengomen di blog AK krna 5 pengomen teratas pada 1 Ramadhan bakal menerima kad raya!

    ReplyDelete
  3. cntik view kat sn,tp nmpk mcm pns terik je..
    blik mlysia berbelang2 la hahaha

    ReplyDelete
  4. cantiknya view diaaaa...
    eh..kejap..siapa yang amek uolls?

    ReplyDelete
  5. Mmg terbaik view dia anum .. wlupun panas terik tapi berbaloi

    ReplyDelete
  6. cantik dan menariknya pantai tu..

    Jom sertai giveaway kami http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html, banyak hadiah menarik untuk dimenangi.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/